akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

ile na maxa sie .... wiadomo co sie pali

Wyszukiwarka Forumowa:

ile razy dziennie palisz zioło :D

• Łącznie głosujących
    42
R

Rider

Guest
hehe ja jutro z kolesiem kupujemy 60g palenia i zamiezamy to skopcic na 2 w ciagu 24h... jest to nowe bicie naszego rekordu. Aktualny rekord wynosi 30g heh bedzie dobrze bo czujemy sie na silach :twisted: w sobote bedzie sie to dzialo moze jak bede w stanie przeprowadze tu taka swojista relacje LIVE ! hehe

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
hehe na jednego to wychodzi giecik na godzine :) powodzenia i bez chorych jazd :D

R

Rider

Guest
bedziemy jarac ze wszystkiego i na kazdy mozliwy sposub, powiesc to sie powinno, lecz co innego jezeli chodzi o chore jazdy, przy takiej ilosci towaru chore jazdy to delikatnie powiedziane przy tym co sie bedzie dzilao :alien: heh jeszcze zalezy co bedziemy robic o ile bedzie to mozliwe :D , w zanadzu mamy stos chorych filmow: sin city, pila 2, szczury supermarketowe, ali'g hehe i wiele innych konkretnych pozycji

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
crackhead :D przeciez te filmy (szczegolnie 2 pierwsze) was zabija :p
z niecierpliwoscia czekam na trip reporta :)

1

19(L)16

Guest
kurde 60gramow przez 24h....to juz przesada.po 15sztukacxh juz was nic nie bedzie klepalo a mozgi zamienia sie w miekka papke....bez przesady to juz jest tylko strata hajsu :?

R

Rider

Guest
nie nie drogi panie L ... jest to calkiem inna faza, przy odpowiednim sprzecie [ posto z amsterdamu] dzisiaj krecil sie biznes matherfucker :D 10zl za grama w hurcie :lol:
...oczywiscie najpierw nie zapomialem sprubowac jakies 1g z gieta.... heh fazka znakomita :alien: Booyaka Sza :sunny:

[ Dodano: 2005-12-04, 00:42 ]
brak relacji na LIVE z przyczyn technicznych i metafizycznych :mrgreen:

bejos

Well-known member
Buchów
0
zalezy jak mam hajs to pale od 10 rano do 2-3 w nocy xD a jak nie mam to zamulam czasami nawet tydzien

sd

Well-known member
Buchów
20
hmm ja powiem tak od kilku lat palilem po minimum 4 razy dziennie a od 2 tygodni juz robie sobie dobrowolny detoxik chociaz lezy kolomnie smakowity haszyk z maroka :D

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
tak ze 2 gramy dziennie, 4 jointy

S

sitex

Guest
jakoś po 2 latach 'spokojnego' jarania zacząłem 'przesadzać'. to były chyba moje najpiękniejsze banie.

Z ziomkami przez cały rok jarałem dzień w dzień, totalnie bez przerw większych niż 3 dni. niestety taki bilans o dziwo byłem w stanie zanotować i zawstydza fakt że ja praktycznie gówno z tego pamiętam! ale taki los tego kto jara codziennie... Dodatkowo połączyły naszą ekipe inne fazy, bardziej halucynogenne... Tego już w życiu nigdy nie zapomnę. Pierwszy raz w życiu zaobserwowałem jak 5 kolesi kiedyś zmieniająca dziewczyny jak rękawiczki i ucząca się znośnie nagle zaczęła zajmować się tylko jaraniem 0o zero lasek, zero szkoły - i tak kolejno wszyscy siadliśmy w swoim toku nauczania na rok...

Musiałem iść do pracy... To zdystansowało mnie od kumpli a w tym czasie poznałem swoją miłość. O dziwo nie miała nic wspólnego z psychodelicznym odjazdem... Teraz po 3 latach przypalam sobie raz na dwa tygodnie, czasem kilka dni z rzędu by potem nie palić przez wiele dni...

Cieszy mnie jednak to czego się nauczyłem... Poznałem w zyciu najwieksze uderzenie psychiczne - miłość - stukrotnie przewyższające siłą LSD. jarac nigdy nie przestanę choć już nigdy nie wrocą mi te dawne banie... Mimo to polubiłem hodowle i palenie okazyjne - i to ma sens

Życze i wam i sobie wielu mądrych zyciowych lekcji które sprawią że znajdziemy ten sens którego przecież tak się szuka... Obyśmy zawsze mieli tyle siły i odwagi co Rambo :D

pozdro [you:1aee00ff01] ;]

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
czyli zamiast mózgu masz papke , ale przynajmniej pochędożyć możesz ??

S

sitex

Guest
yoyy napisał:
czyli zamiast mózgu masz papke , ale przynajmniej pochędożyć możesz ??

hmm niemozg mam ok tylkp psyche lekko dziwną
z biegiem czasu się wszystko normuje ale nie do końcatak jakma.
swoją drogą to lekki sk***iel z Ciebie

D

DeWu

Guest
Pale przewaznie przed szkola jednego bucha zeby se fajne pojsc do szkoly eleancko i w szkole jak ktos ma i mowi choc na bucha. Kiedys w gimnazjum na przerwach walnelem 3 wiadra haszu(czyli nieprzytomny) ,ale teraz w srednie jezeli chcem zdac to zauwazylem ze musze uwazac na lekcjach w czym przeszkadza palenie ziolka. Na dodatek nauczyciele cos jzu podejrzewaja to mnie i koleszke z lawki obserwuja ostro i sie uwzieli na nas. Rzecza konieczna jest realax po szkole(po szkolne wiaderko relaxacyjne). Ewentualnie jeszcze jedno na jakis filmik w tv lub na kompie jezeli niema filmow to itak mozna walnac jeszcze jedno. Mysle ,ze kazdy z was sobie kiedys uswiadomi ze zaduzo pali ja to sobie uswiadomilem w wieku 16 lat chyba im wczesniej tym lepiej.PZDR.

weed

Well-known member
Buchów
0
Predazzo napisał:
hehe ja jutro z kolesiem kupujemy 60g palenia i zamiezamy to skopcic na 2 w ciagu 24h... jest to nowe bicie naszego rekordu. Aktualny rekord wynosi 30g heh

Człowieku nie wiem co Ty palisz w takich ilościach ale napewno nie jest to dobry towar.

terrorister

Well-known member
Weteran
Buchów
6
hehe prędzej płuca wyplujesz niż te 60 spalicie bujna masz wyobraźnie chciałbym widzieć jak spalkacie tą 30 chociaz realne to jest bo sam nieraz jak mam to kopce jak szlugiale nie w takich ilościach. jednak mało realne. mnie tam wystarczy parę hitów i bączek sie kręci i znów parę hitków i dalej sie kręci. po ch*j tyle palić nie kumam strata baku wiadomo że największą wada palenia jest to że sie szybko kończy:( nawet po 30 gitach sieji co ie kopie na 2 to bys płuca wypluł ale jak dasz rade popwodzenia

[ Dodano: 2006-10-04, 17:35 ]
za chu*a nie da się spalić 60 g w 24h na 2
30 mało realne wrecz nie realne
chłopie jakbyś zabakał to co ja nieraz mam to bys po paru hitach spał:d ja tak czasem mam że od południa do spania mam worki pod oczami jak jest coś masakra piłą łańcuchową

[ Dodano: 2006-10-04, 17:36 ]
30 za chu*a nie realne

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół