akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ile ng/ml THC we krwi? Prowadzenie auta a kontrola policji.

Wyszukiwarka Forumowa:

Swayzy90

Member
Buchów
0
jak bedziesz mial przekroczone to badania mpu 2k euro. u mnie skonczylo sie zabraniem prawka. mpu nie przeszedlem chociaz mialem 0 we krwi, wymagali roku czasu abstynencji z niezapowiedzianymi kontrolami xD olalem temat kopce dalej
No ale ty mieszkasz w de , a ja w PL

Swayzy90

Member
Buchów
0
jak bedziesz mial przekroczone to badania mpu 2k euro. u mnie skonczylo sie zabraniem prawka. mpu nie przeszedlem chociaz mialem 0 we krwi, wymagali roku czasu abstynencji z niezapowiedzianymi kontrolami xD olalem temat kopce dalej
No ale ty mieszkasz w de ja w PL , po 4 miesiącach dziennego kopcenia może mi wyjść więcej ? Chociaż jak nie przekroczę to będzie dobrze , ale znając życie przeniosą to do Polski , mam nadzieję że na terenie PL tylko nie stracę prawka , bo będę uziemiony , mało tego ja miałem kiedyś zabrane za alko prawko .

kalixoo

Well-known member
Buchów
488
No ale ty mieszkasz w de ja w PL , po 4 miesiącach dziennego kopcenia może mi wyjść więcej ? Chociaż jak nie przekroczę to będzie dobrze , ale znając życie przeniosą to do Polski , mam nadzieję że na terenie PL tylko nie stracę prawka , bo będę uziemiony , mało tego ja miałem kiedyś zabrane za alko prawko .
nie no jak mieszkasz w pl a drapneli cie w niemczech to prawko stracisz w niemczech, nie ma jeszcze ustawy zeby to przeszlo do polski. jak jarales codziennie to na pewno bedziesz mial poza limitem. jak bedziesz chcial odzyskac to bedziesz musial zrobic badania mpu ktore kosztuja ponad 2k euro, do tego jezeli bedziesz mial wysokie stezenie to beda wymagac roku abstynencji z nieoczekiwanymi kontrolami za ktore bedziesz placil xD

Swayzy90

Member
Buchów
0
Oby ci do***ali na maksa wobec tego, trzymam kciuki.
Było minęło , największa głupota jaka może być młody i głupi byłem , ale jak ktoś palił 2 dni wcześniej i traktować go jako pod wpływem? Chore

Swayzy90

Member
Buchów
0
nie no jak mieszkasz w pl a drapneli cie w niemczech to prawko stracisz w niemczech, nie ma jeszcze ustawy zeby to przeszlo do polski. jak jarales codziennie to na pewno bedziesz mial poza limitem. jak bedziesz chcial odzyskac to bedziesz musial zrobic badania mpu ktore kosztuja ponad 2k euro, do tego jezeli bedziesz mial wysokie stezenie to beda wymagac roku abstynencji z nieoczekiwanymi kontrolami za ktore bedziesz placil xD
Może nie przekroczę gość wyżej pisał że jarał 3 michy dziennie i wyszło mu 2,5 mg . Aha czyli jak przekroczę to tracę prawko na Niemcy aż nie zrobię badań tak ? Ale jak niby będą mnie sprawdzać czy jestem trzeźwy ? Jak mieszkam w PL ?

kalixoo

Well-known member
Buchów
488
Może nie przekroczę gość wyżej pisał że jarał 3 michy dziennie i wyszło mu 2,5 mg . Aha czyli jak przekroczę to tracę prawko na Niemcy aż nie zrobię badań tak ?
te badania mpu to zalezy, jezeli bedziesz mial niskie stezenie to nawet nie bedziesz mial skierowania zapewne, zalezy to od tego kto zajmuje sie twoim przypadkiem. u mnie bylo tak ze pol roku jeszcze nic nie mialem , po pol roku przyszedl kwit ze skierowaniem na mpu.

prawko tracisz na niemcy tylko tak

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,103
Odznaki
12
Już niedługo...Unia chce, żeby zakaz obowiązywał w całej wspólnocie.
Czyli nieważne w którym kraju członkowskim stracisz - zabiorą i ch*j.
I w sumie to dobrze.
Potem mamy np. ukraińców czy innych brudasów bez uprawnień robiących na uberze itp...

Oby to przepchnęli.

Swayzy90

Member
Buchów
0
Już niedługo...Unia chce, żeby zakaz obowiązywał w całej wspólnocie.
Czyli nieważne w którym kraju członkowskim stracisz - zabiorą i ch*j.
I w sumie to dobrze.
Potem mamy np. ukraińców czy innych brudasów bez uprawnień robiących na uberze itp...

Oby to przepchnęli.
Daj Pan spokój z ta Unia , polexit tylko !

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,103
Odznaki
12
Ale to akurat dobry kierunek. Skoro w jednym kraju nie możesz jeździć bo piłeś/ćpałeś itp to dlaczego w innym byś miał móc jeździć? Zabrane prawko to zabrane prawko i tyle.

btw. a to, że unia jest be to akurat fakt ale nie z powodu ujednolicenia przepisów tylko z powodu głupich wymysłów i wybiórczości. Nie pójdą każdemu na rękę tylko każdego chcą u***ać. Szczególnie w naszej kochanej Ojczyźnie.

haczyk

Thc mi się chce.
Buchów
267
O czym ty w ogóle mówisz. Każde państwo ma inne prawo. W Niemczech masz 2,5 ng/ml, w Polsce masz ch*j do dupy bo nie możesz mieć nawet 0.1ng/ml to nie jest to ustalone ustawa. Tak samo jak w każdym kraju masz różne dozwolone promile we krwi.

Swayzy90

Member
Buchów
0
O czym ty w ogóle mówisz. Każde państwo ma inne prawo. W Niemczech masz 2,5 ng/ml, w Polsce masz ch*j do dupy bo nie możesz mieć nawet 0.1ng/ml to nie jest to ustalone ustawa. Tak samo jak w każdym kraju masz różne dozwolone promile we krwi.
Dokładnie w Niemczech jest 3,5

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,103
Odznaki
12
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, ze zrozumieniem.
ch*j, że masz inne limity, jak stracisz prawko w niemczech to bez roznicy - TRACISZ PRAWKO wszędzie i nieważne jakie gdzie są limity.
Nieważne w jakim kraju o ile to kraj członkowski UE. Jak Ci u nas za***ia prawko za alko to możesz sobie jeździć po innym kraju skoro nie posiadasz uprawnień do prowadzenia? Nie masz innego PJ w niemczech a innego w polsce. Masz jeden kwit.

Rozumiesz o co chodzi czy dalej za ciężko?

Swoją drogą to musicie nieźle sk***ieni jeździć skoro od razu was na testy biorą.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół