akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ile palicie

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a jest jakis sposob zeby topy jakoś ugnieść by było twarde?? tak główkowałem zeby wziasc z rolki fo.lii aluminiowej z 0,5 metra folii złożyć na pół położyć topa zawinąć i mocno ugnieść bardzo mocno... a przed ugniataniem troche namoczyć wodą lub miodem zeby platycznosci nabrało i zeby sie nie rozleciało... co wy na to?

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bogusik2 jezeli masz swoje plony to proponuje w pierwszych dniach suszenia,jak wszystko sie jeszcze fajnie kleji ;) odrobinka miodu lub karmelu powinna pomoc sama slodycz ;)

[ Dodano: 2006-05-13, 20:38 ]
bialko tez skleja ale bialko raczej nie bleeeeee

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Czy mógłby ktoś mi odpowiedzieć na moje ostatnie pytanie powyżej??

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
siema co do tematu to pale tyle ile mam ... średnio wypalam pol nie mniej :queen: ..... Kaczor moim zdaniem zbijesz zielsko na twardsze szyszunie ale jak zeschnie to raczej bedziesz miał wiecej miału niz topów

H

haszyszekk

Guest
agna, Ja sobie planuje zostawić jakieś 50g góra :) Więc nie będe sie bawil w takie rzeczy ;) Wole sie liśćmi pobawić (haszyk miodowy, green dragon, makumba, itd) a topy mieć normalnie do palenia... Cała reszta pojdzie do wawy a do mnie kasiorka :cheers: pzdr

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
to udanego podboju na stolice zycze :flower:

kolo

Member
Buchów
0
Ja pale tak zeby być za***anym mocniej ale sie kontrolować i normalnie funkcjonować (pójść do szkoły czy gdzies tam) to wystarczy mi jeden bardzo duzy buch(albo 2). A tak zeby sie mocniej zaj***ć to 2 wbitka, a zeby odlecieć to 2 sztuki (z 12 luf). Ale to jak sie ma duzo staffu, bo po co marnować, buch, dwa i lece dalej :D

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bogusik2 napisał:
Cała reszta pojdzie do wawy a do mnie kasiorka

jak bedziesz miał to pisz do mnie, chętny jestem :)

L

Legalize_Ganja

Guest
ja tam przyznam się bez bicia, najwięcej to z kumplami kurzymy 1 grama na 2-3, po jednym bociu, lub po dwóch i kilku lufkach i juz jest bania jak h*j :D

Ps. Musze se w koncu ***nać kiedys 3 bociany :jocolor:

Furi

Well-known member
Buchów
0
pale codziennie worka za 50zl oczywisice z paroma kumplami

S

Simon

Guest
2-3 butelki lub 4 blobbki i jest juz spoko a zeby tak odleciec to lana na lebka conajmniej

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół