akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ile roślin i jakie do boxa 120x120x200

Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 70000

Guest
hejo
jesli nie miales w ogole stycznosci z uprawa jeszcze, to proponowalbym cos mniejszego.. lub ewentualnie ten ale 2-3 roslinki.. bo teoria to nie praktyka jak dla mnie :D

U

Usunięty 71376

Guest
Miałem do czynienia tylko na oucie. 2-3 to chyba przesada. Na oucie na takiej powierzchni miałem 9 roślin. A te AK 2.0 rozchodzą się na boki i wszystko było git.

Grandfather

Never Stop Improving
Weteran
Buchów
9
9 roślin w 11l doniczkach, 3-4tyg veg, topping i będzie majonez

U

Usunięty 71376

Guest
Czytałem gdzieś niżej w wątku o takim samym boxie że najlepiej 9 roślin bo jak dam więcej to plon nie musi być wcale większy. A te pestki Auto AK 2.0 będą ok? Jakich plonów się można spodziewać z jednej rośliny? Na oucie wychodziło około 100 g z jednej

Grandfather

Never Stop Improving
Weteran
Buchów
9
Możesz dać jedną rośline na pod siatke, powegować z 10 tygodni i będzie to samo, musisz balansować..
Dobra rada od dobrego wujka, daruj sobie afy na pierwszy strzał w IN, weź tak jak Ci rozpisałem, lub 16 roślin w 11l./9l. doniczkach, jeśli chce Ci się tyle ziemi taszczyć i nie żal kasy na pestki, potrzymaj wtedy na 2tyg. wegu bez treningu i przełącz na 12/12, otrzymasz wręcz identyczny rezultat.

U

Usunięty 71376

Guest
Kurcze trochę dużo informacji w jednym poście. Miesza mi się to. Nie chce mi się. Bawić w żadne treningi. Rozumiem że sugerujesz zwykle nasiona indoor w ilości 9 sztuk? Podsumuj jeszcze raz jak to ma być ile tygodni ma trwać poszczególna faza. Nie miałem nigdy do czynienia z sezonowkami. Czemu mam se darować automaty. Mogę coś schrzanic?

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Grandfather

Never Stop Improving
Weteran
Buchów
9
Musisz wiedzieć o co chodzi zanim ruszysz, w zakończonych indoor znajdziesz wiele fotorelacji z których można ciągnąć aspiracje, na Twoim miejscu od tego bym zaczął.

U

Usunięty 71376

Guest
Zacząłem przeglądać forum od działu dla początkujących.jak skończę tu to planuję przejść do fotorelacji. Wogole to myślę że jak już zamówię wszystko to rozpocznę tam wątek. I będę na bieżąco zadawał pytania. Nawozy wiem jakie chce biobizz. Choć czytałem tu gdzieś żeby biogrowa dawać połowę dawki. Choć na oucie dawałem normalnie i było ok. Chyba i tak zdecyduje się na te automaty bo mnie ciekawią wyniki pomiędzy in a out na tych samych pestkach. Doczytałem się że przy AF cały czas cykl święcenia dajemy 18/6. Zastanawiam się czy zwykła ziemia ogrodowa plus dolomit wystarczy

Football Manager

Well-known member
Weteran
Buchów
6,480
Odznaki
3
kup dobra ziemie od Canny i nie kupuj za dużo odzywek bo ta ziemia ma wszystkie potrzebne żarcie w sobie przez co nie potrzebujesz żadnych wynalazków na weg.

U

Usunięty 71376

Guest
A czy może być plagron batmix? Piszą że do 6 tygodni masz nawożenie z bani. Poza tym dodają ja do zestawu gotowego growboxa w sklepie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół