• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ile trzeba czekac na efekty FIM'owania

Wyszukiwarka Forumowa:

Ser

Active member
Buchów
0
Witam<lol>, wytrenowalem swoje 2 pomidorki technika LST, a pozniej kazdy nowy szczyt zfimowalem i tu moje pytanie.
Po ilu dniach widac efekty FIM'u? Minol tydzien, a po nowych szczytach ani sladu. Dlugo jeszce musze poczekac?

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Dołączam się do pytania, jakieś 3 tygodnie również fimowałem swoje rośliny, strasznie się ociągają, co prawda poszły dość sporo w odrosty, lecz martwią mnie główne szczyty które bardzo wolno się rozwijają mimo że pogoda dopisuje.

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Jeżeli fim został dobrze zrobiony to efekty będą widoczne po 1 tygodniu. Być może masz źle zrobiony i cały czas rośnie jedna łodyga.

kolter

Well-known member
Buchów
17
Skorzystaj z preparatu Asahi SL, roślinka dużo szybciej dojdzie do siebie <shiza>

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
Ja zrobiłem na roślinie FIM pozniej spryskałem ASAHI przychodze tydzien pozniej na spota i efekty było bardzo dobrze widoczne :)

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
około 2 tyg. chyba że asahi użyjesz to może być nawet 5 dni :) :smokee:
Ja fimowalem zaraz przed 3 tyg wyjazdem...Wracam i dopiero 2 male lodyzki wychodzily

Ostatnia edycja:

Ser

Active member
Buchów
0
Hmm, po tygodniu na wiekszosciu szczytow nie widac zadnych efektow mojego fima :< Pryskalem ashi ale juz 4 raz w trakcie vega wiec nie jestem pewien czy cos zmieni <lol>
<peace>No nic poczekam jeszcze

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół