Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam<lol>, wytrenowalem swoje 2 pomidorki technika LST, a pozniej kazdy nowy szczyt zfimowalem i tu moje pytanie.
Po ilu dniach widac efekty FIM'u? Minol tydzien, a po nowych szczytach ani sladu. Dlugo jeszce musze poczekac?
Dołączam się do pytania, jakieś 3 tygodnie również fimowałem swoje rośliny, strasznie się ociągają, co prawda poszły dość sporo w odrosty, lecz martwią mnie główne szczyty które bardzo wolno się rozwijają mimo że pogoda dopisuje.
około 2 tyg. chyba że asahi użyjesz to może być nawet 5 dni :smokee:
Ja fimowalem zaraz przed 3 tyg wyjazdem...Wracam i dopiero 2 male lodyzki wychodzily
Hmm, po tygodniu na wiekszosciu szczytow nie widac zadnych efektow mojego fima :< Pryskalem ashi ale juz 4 raz w trakcie vega wiec nie jestem pewien czy cos zmieni <lol>
<peace>No nic poczekam jeszcze
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.