akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ile ziemi pod sezona ile pod automata

Wyszukiwarka Forumowa:

Joda_Mistrz

Well-known member
Buchów
1
Siema janusze :D Jako janusz palenia chce dać pod sezona 35litrów czarnoziemi a pod automata po 20l spoko czy nie spoko?

Chce im dać jak najlepsze warunki, więc ile ziemi najlepiej?

Joda_Mistrz

Well-known member
Buchów
1
Ogólnie zawsze daję sporo, lecz wiem że zwykle ludzie dają po 10l pod automata a 20 pod sezona, chciałem po prostu wiedzieć czy takie ilości jak chce dac poprawią planta czy nic specjalnego nie zauważę.

F

Freshy

Guest
Pod automat 20-25 jest gitarka a co sezonówki to się nie wypowiem bo nie uprawiałem :spalony:
Ogólnie to ludzie i na mniejszych donicach dają rade i rodzą bydlaki :D
Grunt to wąska donica

Friko

Well-known member
Buchów
0
Ogólnie to im więcej tym lepiej jeśli chodzi o sezonówki. Nie popadajmy też w paranoje, jeśli sadzimy w glebie bez donicy itd to przecież korzenie mają dookoła miejsce aby się rozrastać :p
btw. pytasz ot tak czy jako ,,janusz" planujesz sadzić we wrześniu sezonówki i automaty?:D

Joda_Mistrz

Well-known member
Buchów
1
@Friko Pytam jako janusz na przyszły rok, ogólnie dał bym więcej ziemi pewnie ale no ku**a 1k na ziemie jeszcze to potem rozwozić to po***ana sprawa troszke. Aż taki janusz sadzenia nie jestem żeby sadzić teraz sezonówek :D Nie wiem czy 35 nie za mało, tak pytam z dupy w sumie chyba żeby się upewnić :D

@Mrowenus Nie chce doniczek :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół