akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Indoor I Szklarnia.

Wyszukiwarka Forumowa:

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Czy wszystkie odmiany indor i outdor można uprawiac w folii czy są jakieś szczególnie odradzane dla greenhouse?Pytanie z ukierunkowaniem bardziej na białe odmiany in.

G

Green

Guest
Czy wszystkie odmiany indor i outdor można uprawiac w folii czy są jakieś szczególnie odradzane dla greenhouse?Pytanie z ukierunkowaniem bardziej na białe odmiany in.

mozesz uprawiac co chcesz

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Green,
Dzieki za odp.Kupiłem stelaż do takiej małej 28 metrów folii no i wisz.
A co myślicie o uprawie w folii zimą,zakładając ze będzie ogrzewana odpowiednio.
Czy wyda owoc coś prócz lowryder"a?

G

Green

Guest
A co myślicie o uprawie w folii zimą,zakładając ze będzie ogrzewana odpowiednio.
Czy wyda owoc coś prócz lowryder"a?

bez dodatkowgo doswietlanie roslin imho nie oplacalne zamalo swiatla jest w tym okresie

D

delete

Guest
przeciez napisal ze za malo swiatla jest pomysl sam taka zima przed 7 wschodzi slonce a o 16 juz ciemno jak w ...... a luksan jesli chodzi ci o folie to spytaj sie w tym z ktorys hipermarketow o folie na tunel taka najlepsza do pomidorow ogolem do uprawy oni juz zapewne ci doradza

G

Green

Guest
Ale Lr jest przecież fotoobojętny Pozdro

co z tego i tak plon bedzie mizerny zewzgledu na mala ilosc swiatla jaka jest w tym okresie

pozdr.

Protektus

Well-known member
Buchów
0
A co do mizernego plonu to się zgodze a wsumie wogóle z Lr to dobrego plonu nie ma a jak by jeszcze miał być mniejszy to sie nawet nie opłaca wysadzać wg. mnie no chyba że zrobić in ale to juz co innego :) Pozdro

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Tzn słabo sie wyraziłem.Mam 20 Lr f1 wysianych i wszystkie zamierzam aby się zapyliły to pytanie czy teraz mi sie to opłaca czy zbiore chocby 2 do 3 gramów z rośliny bo jeśli jeszcze mniej to rzeczywiście nie opłaca.
Więc co o tym myślicie?

G

Green

Guest
Tzn słabo sie wyraziłem.Mam 20 Lr f1 wysianych i wszystkie zamierzam aby się zapyliły to pytanie czy teraz mi sie to opłaca czy zbiore chocby 2 do 3 gramów z rośliny bo jeśli jeszcze mniej to rzeczywiście nie opłaca.
Więc co o tym myślicie?

dlaczego chcesz zapylic wszystkie zapyl 2-3 a bedziedsz mial okolo 500-1000 nasion z nich, a reszte zostaw na palenie

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Serio ?Nie miałem o tym pojęcia (przez to wziąłem 20).Myślałem że na Lr będzie dosłownie z kilka pestek.To moja pierwsza uprawa LRa. :pr:

[ Dodano: 2006-07-06, 21:27 ]
Green, Dzienks za pomoc.Dużo dobrych tipsów.Pooozdrawiam !

A

Arturzioło

Guest
siema mam takie pytanie mam pestki z indorowatych mieszkam w Angli póki jest ładna pogoda chce to przetrzymać troche na dwoże,zrobilem taki mały balonik dla tej roślinki,chce się tylko dowiedzieć cze nieprzeszkadza takiej odmianie klimat podwórkowy.dosyć ciepły bo w baloniku jest 30-45 stopni

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Klimat nie ma nic do rzeczy, tylko czas kwitnienia. Jeśli to odmiana IN do nie dojżeje Ci całkowicie na OUT. Poza tym masz tam za dużą temperaturę i mogą Ci zdechnąć, 25-30 stopni to standart.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół