- Buchów
- 26,306
- Odznaki
- 13
Witajcie, dawno nic nie rozdawalem, a narobilem w poprzednim roku troche nasion na dobrych genach, etos, speedrunseeds, VIKING GARDENS. Sam ich jeszcze nie testowalem ale mam zamiar, rodzice byly dobierani starannie wiec potomsstwo bedzie zacne 90%. Jedynie problem moze byc z kielkowaniem, czego jeszcze nie wiem. Siedzialy dlugo w kwiatach nim je wydlubalem ale w dobrych wrunkach, dlatego OS w formie testu, dla kogo? Otoz preferuje osoby z jakims stazem na forum lub dorobkiem ale rozpatrze kazdego ochotnika. Wstepna ilosc to pakiety(opisane mixy) dla 20 osob, mile widziane kody nadania na paczkomaty.
Do kiedy mozna sie zglaszac?
- do polowy kwietnia!
Termin na wysianie?
- do polowy czerwca!
Warunki
- sam decyduje kto moze dostac.. pierwszenstwo dla "swojakow"
- poczatkujacy musza zrobic relacje z otrzymanych nasion i wkleic 3 fotki z 3 etapow zycia roslin (weg, flo, scinka) do pamietnika, czyli tu
forum.haszysz.com
rowniez zastrzegam sobie prawo do tego kto jest okreslany mianem poczatkujacy!
- stali bywalce(swojaki), ludzie ogarnieci z uprawa, ludzie szanujcy prace innych! oraz ci wnoszacy cos na forum, wystarczy ze wrzuca zdj do pamietnika z trzech etapow zycia roslin rownie do pamietnika
- dla jednych i drugich, krotka opinia odnosie efektu koncowego, moc, ogolne wrazenia
- technika dowolna, parapet (mile widziana metoda), metody inne niz wszytkie (bez szczania na krzaki), indoor, outdoor, foliaki itd
Na koniec czyli teoretycznie w okolicy pazdzeirniak (patrz do kiedy wysiac) w porozumieniu z administracja jesli pozwola zrobimy konkurs na najlepsza uprawe(nawet te z 3 zdjeciami, bo 3 beda do konkursu) w ktorej zdecyduja ludzie, w konkursie bedzie mozna laczyc fotorolacje z innymi OPEN SEEDami o ile ktos kto rozdal nasiona wyrazi zgode na udzial. Fajne nagrody gwarantowane!
Rozmnozenie darow z OS tylko za moja zgoda, nie mam problemu jak ktos zapyta.
Pierwsze wysylki nasion moga zostac wyslane na koniec stycznia, pozdrawiam!
Do kiedy mozna sie zglaszac?
- do polowy kwietnia!
Termin na wysianie?
- do polowy czerwca!
Warunki
- sam decyduje kto moze dostac.. pierwszenstwo dla "swojakow"
- poczatkujacy musza zrobic relacje z otrzymanych nasion i wkleic 3 fotki z 3 etapow zycia roslin (weg, flo, scinka) do pamietnika, czyli tu
Pamiętnik ekoludka
torche zacnych genow, cos rozdam dla stalych bywalcow, geny speedrun, vikinggarden, etos
- stali bywalce(swojaki), ludzie ogarnieci z uprawa, ludzie szanujcy prace innych! oraz ci wnoszacy cos na forum, wystarczy ze wrzuca zdj do pamietnika z trzech etapow zycia roslin rownie do pamietnika
- dla jednych i drugich, krotka opinia odnosie efektu koncowego, moc, ogolne wrazenia
- technika dowolna, parapet (mile widziana metoda), metody inne niz wszytkie (bez szczania na krzaki), indoor, outdoor, foliaki itd
Na koniec czyli teoretycznie w okolicy pazdzeirniak (patrz do kiedy wysiac) w porozumieniu z administracja jesli pozwola zrobimy konkurs na najlepsza uprawe(nawet te z 3 zdjeciami, bo 3 beda do konkursu) w ktorej zdecyduja ludzie, w konkursie bedzie mozna laczyc fotorolacje z innymi OPEN SEEDami o ile ktos kto rozdal nasiona wyrazi zgode na udzial. Fajne nagrody gwarantowane!
Rozmnozenie darow z OS tylko za moja zgoda, nie mam problemu jak ktos zapyta.
Pierwsze wysylki nasion moga zostac wyslane na koniec stycznia, pozdrawiam!