akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Indorowo - Outowy, Automaty Open Seed

Wyszukiwarka Forumowa:

Eko

997
Weteran
Buchów
26,180
Odznaki
13
Koledzy, z racji ze malo czasu wysylka bedzie jedna, czekam na dane do wtorku poludnia, potem wysylka i drgiej nie bedzie
Witam, może się uda :) w tym roku postanowilem zrobić jakąś fotorelke bo odpuściłem w ostatnich latach. Kierowałem się swoją wiedzą, forum czytam od dawna ale mało się udzielałem, uznałem że FR są zbędne. Przyznaję że zamówiłem pakiet OS z WK ale chętnie przygarnę więcej bo w tym roku planuje wrócić do tego co było kiedyś. W tamtym roku wyszło słabo ale nową miejscówkę mam całkiem ciekawa, z potencjałem. Tylko out, same Fasty, ew. auto. FR i tak zapewne powstanie ale zawsze to dodatkowa motywacja :) Pozdrawiam.
jesli zostanie cos nasion to dam

Himars

Well-known member
Buchów
19
Koledzy, z racji ze malo czasu wysylka bedzie jedna, czekam na dane do wtorku poludnia, potem wysylka i drgiej nie bedzie

Witam, z racji tego że znam swoje miejsce w szeregu... postanowiłem się zgłosić do przetestowania kulek jeśli coś zostanie 😉 Oczywiście deklaruje wstawić co najmniej 3 wymagane foty do galerii. Pozdrawiam

Eko

997
Weteran
Buchów
26,180
Odznaki
13
@Kazioo , @router ,@PSH , @Himars jeśli chcecie to musicie zrobić po jakimś fajnym memie o tematyce forumowej i wrzucić je tutaj poza konkursem

PSH

Well-known member
Buchów
15
@Kazioo , @router ,@PSH , @Himars jeśli chcecie to musicie zrobić po jakimś fajnym memie o tematyce forumowej i wrzucić je tutaj poza konkursem
Najpierw wrzucilem w temacie z konkursem a pozniej przeczytalem jeszcze raz co napisales ;D wiec najwyzej skasujcie stamtad.
Pierwszy mem zapewne wszystkim znany ale to mój ulubiony w tym temacie wiec dalej powielam :)

mambuszka.jpg

ograniczam.jpg

polityk.jpg

swiatlowlodowce.jpg

1000012032.jpg

Ostatnia edycja:

Ołów

Well-known member
Buchów
1,475

Kodzik został nadany od kopa po przejściu castingu i ogłoszeniu, że dostałem się do programu 😅 Dzięki wielkie i widzimy się w krzakach bliżej sezonu, który swoją drogą zbliża się wielkimi krokami 👊

router

Member
Buchów
10

mem-2.jpg

SaiyanGod

Well-known member
Weteran
Buchów
1,446

zielarz000

Well-known member
Buchów
266
Siemka jakby się udało jeszcze załapać zgłaszam sie na outdoor

Stoik Miczurin

Marichuanen Cowboy
Buchów
1,067
Odznaki
3
Zgłaszam się. Masz sezonki, albo coś większego? Indyki takie piękne jak Herb.

Gandzior Indor

Gdzie się gapisz?
Weteran
Buchów
9,338
Odznaki
15
Żaden ze mnie outdoorowiec, ale mam w planach obsypać jednego spota automatami w tym sezonie. Jak wyślesz pakiecik to też chętnie przetestuje, bo od Ciebie zawsze wszystko konkretnie rośnie

invoker

Well-known member
Buchów
2
Siema, zgłaszam sie, mam DWC na 1 rośline. Mam 2 pestki na wacie ale coś zamulają, jeśli nie wyjdą to chętnie przyjme jakiegoś automata fem

Eko

997
Weteran
Buchów
26,180
Odznaki
13
Dobra zostało 6 pakietów nasion, kto chce może się zgłosić! Z osób których nie było na podanej przezemnie liscie

@PSH
@Himars
@zielarz000
@Stoik Miczurin -h*j
@Gandzior Indor
@invoker

Padały pytania o sezozny, mogę rozwiez poratować chętnych w ilościach nie znanych ale dla każdego coś się znajdzie, ale to trzeba pisać osobno i osobne kody, sorry ale mam za dużo roboty! Jeśli chodzi o ilości też nie mogę obiecać że będzie ich dużo. Ale kto chce proszę pisać priv najlepiej odrazu z kodem, nie mieszam z tym os żeby się nie mylić i po 10 razy dapkladac coś do jednej paczki, dziś lecą przesyłki z podanych już kodów

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół