akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Indorowo - Outowy, Automaty Open Seed

Wyszukiwarka Forumowa:

SaiyanGod

Well-known member
Weteran
Buchów
1,664
Masz je na świeżym powietrzu czy chowasz do foliaka na noc? Jaka szerokość geograficzna? Ile przymrozków przetrwały te ze zdjęcia?
Po co to pytać? Jeżeli przeżyje chociaż jeden do kwietnia to będzie cud 😅 z roczikami po 2000 nie ma co dyskutować, oni i tak wiedzą lepiej, niż ludzie którzy robią to tyle lat ile oni żyją 🤷🏼‍♂️

Stoik Miczurin

Marichuanen Piraten
Buchów
1,148
Odznaki
6
Po co to pytać? Jeżeli przeżyje chociaż jeden do kwietnia to będzie cud 😅 z roczikami po 2000 nie ma co dyskutować, oni i tak wiedzą lepiej, niż ludzie którzy robią to tyle lat ile oni żyją 🤷🏼‍♂️

Kogo typujesz?
Poczułem się przyjemnie odmłodzony, nie to tysiąclecie 😄

Wstawimy coś dla szczawii, bo dinozaury wiedzo.
Masz je na świeżym powietrzu czy chowasz do foliaka na noc? Jaka szerokość geograficzna? Ile przymrozków przetrwały te ze zdjęcia?

Łap. Szerokość geograficzna "Brązowa".
IMG_20260320_123523.jpg

IMG_20260320_123617.jpg

Lilikor

Well-known member
Buchów
36
Pytam bo może i typ mówi prawdę. Mój znajomy ma w ogrodzie rośliny, które zgodnie z literaturą nie mają prawa rosnąć w ogrodzie w polskich warunkach a u niego rosną.

Kogo typujesz?
Poczułem się przyjemnie odmłodzony, nie to tysiąclecie 😄

Wstawimy coś dla szczawii, bo dinozaury wiedzo.

Łap. Szerokość geograficzna "Brązowa".
IMG_20260320_123523.jpg

IMG_20260320_123617.jpg
Jeszcze powiedz Ile przymrozków przetrwały

Moby dick1

New member
Buchów
0
Witajcie, dawno nic nie rozdawalem, a narobilem w poprzednim roku troche nasion na dobrych genach, etos, speedrunseeds, VIKING GARDENS. Sam ich jeszcze nie testowalem ale mam zamiar, rodzice byly dobierani starannie wiec potomsstwo bedzie zacne 90%. Jedynie problem moze byc z kielkowaniem, czego jeszcze nie wiem. Siedzialy dlugo w kwiatach nim je wydlubalem ale w dobrych wrunkach, dlatego OS w formie testu, dla kogo? Otoz preferuje osoby z jakims stazem na forum lub dorobkiem ale rozpatrze kazdego ochotnika. Wstepna ilosc to pakiety(opisane mixy) dla 20 osob, mile widziane kody nadania na paczkomaty.

Do kiedy mozna sie zglaszac?
- do polowy kwietnia!

Termin na wysianie?
- do polowy czerwca!

Warunki
- sam decyduje kto moze dostac.. pierwszenstwo dla "swojakow"
- poczatkujacy musza zrobic relacje z otrzymanych nasion i wkleic 3 fotki z 3 etapow zycia roslin (weg, flo, scinka) do pamietnika, czyli tu
rowniez zastrzegam sobie prawo do tego kto jest okreslany mianem poczatkujacy!
- stali bywalce(swojaki), ludzie ogarnieci z uprawa, ludzie szanujcy prace innych! oraz ci wnoszacy cos na forum, wystarczy ze wrzuca zdj do pamietnika z trzech etapow zycia roslin rownie do pamietnika
- dla jednych i drugich, krotka opinia odnosie efektu koncowego, moc, ogolne wrazenia
- technika dowolna, parapet (mile widziana metoda), metody inne niz wszytkie (bez szczania na krzaki), indoor, outdoor, foliaki itd

Na koniec czyli teoretycznie w okolicy pazdzeirniak (patrz do kiedy wysiac) w porozumieniu z administracja jesli pozwola zrobimy konkurs na najlepsza uprawe(nawet te z 3 zdjeciami, bo 3 beda do konkursu) w ktorej zdecyduja ludzie, w konkursie bedzie mozna laczyc fotorolacje z innymi OPEN SEEDami o ile ktos kto rozdal nasiona wyrazi zgode na udzial. Fajne nagrody gwarantowane!

Rozmnozenie darow z OS tylko za moja zgoda, nie mam problemu jak ktos zapyta.

Pierwsze wysylki nasion moga zostac wyslane na koniec stycznia, pozdrawiam!

IMG_3232.jpg

IMG_3233.jpg

IMG_3235.jpg

IMG_3234.jpg
Zgłaszam sie normalnie :D

Stoik Miczurin

Marichuanen Piraten
Buchów
1,148
Odznaki
6
Pytam bo może i typ mówi prawdę. Mój znajomy ma w ogrodzie rośliny, które zgodnie z literaturą nie mają prawa rosnąć w ogrodzie w polskich warunkach a u niego rosną.

Jeszcze powiedz Ile przymrozków przetrwały
Nie prowadziłem notatnika zdarzeń, parę razy w czapkę dostały.

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,716
tez gołąbka odebrałem, dzièkuje

buteleczka20

Well-known member
Buchów
243
Z chęcią przyjmę, nakarmiłbym papugi. Tylko nie wiem czy sraczki nie dostana

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół