Indorowy os by gajowy, masscrak, king sherb, lilak, overkil

Wyszukiwarka Forumowa:

ekoludek

997
Weteran
Buchów
13,446
Odznaki
13
dom nie mój.
Gdy zmienię trap house na willę - wtedy to zrobię
dom domem, ale powiedz mi czy tobie potrzebne nasiona idoorwe na out? jesli tak to ci mowie odrazu ze h*j z tego będzie, jak masz jakąś lipe i potrzebujesz czegoś na out to poprastu napisz po ludzku bez kombinacji nie obiecuje nieba, ale mysle ze jeszcze jeden ostani raz mogę ci pomóc i co z nasioanmi od innych kolegów? sorry ale juz tak mam

spłuczka

Well-known member
Buchów
728
zgłaszam sie jak to nie auto
king sherb - to musi byc jakis sherbet, oby tak bylo w smaku

ekoludek

997
Weteran
Buchów
13,446
Odznaki
13

spłuczka

Well-known member
Buchów
728
jest, bardzo aromatyczny jest, orginalnie z tego byl robiony ale po slekcji zapachu na wegu byl najbardziej itesywny

tak ale jak pachnie albo jak smakuje. sporo ludzi, co znam to nie rozróżniają zapachu/smaku

sherbet to jest taki gesty, smietankowy, ciagnacy sie, zostajacy w mordce i na palcach smak/zapach. bardzo wyrazny i bardzo mocny smak wyczuwalny. jak lody sherbet smietankowe.

ekoludek

997
Weteran
Buchów
13,446
Odznaki
13
tak ale jak pachnie albo jak smakuje. sporo ludzi, co znam to nie rozróżniają zapachu/smaku
zapach bardziej ostrawy ciezko do czegoś porównach po dluzszym wdychaniu czuc cos slodkiego itd a samk nie wiem, ludzie zawsze roznie dobieraja, jednemu bedzie smakowac innemu nie, trzeba probowac

spłuczka

Well-known member
Buchów
728
nie każdy ma też zmysły jak ktoś inny bardziej wyczulone itp - dobra luzno. ja to biore wsieje, zweguje sie. na flo. itp. topy.. grube topy.. pachnace.. organiczne 120% pozdro

moskit

Well-known member
Buchów
167
Wczoraj bocian wylądował. Dzięki śliczne za pestki.

Edit. Ile to kwitnie?

Ostatnia edycja:

Pysku

Zawsze gram do ostatniego gwizdka
Buchów
1,866
Odznaki
5
U mnie podobno jest ale jeszcze nie odebrałem xd

Beasto

Ujarany cały dzień
Buchów
7,974
Odznaki
10
Także otrzymałem paczuszkę. Bardzo Ci dziękuję, hojny Panie! Zrobię dwa większe rzuty :D

Swoją drogą, za***iście zapakowane ;) Te naklejki z boberem już były czy to Twoja nazwa?

ekoludek

997
Weteran
Buchów
13,446
Odznaki
13
Także otrzymałem paczuszkę. Bardzo Ci dziękuję, hojny Panie! Zrobię dwa większe rzuty :D

Swoją drogą, za***iście zapakowane ;) Te naklejki z boberem już były czy to Twoja nazwa?
Moja

Beasto

Ujarany cały dzień
Buchów
7,974
Odznaki
10
Podoba mi się, maskotka też fajna. Full pro :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół