dom domem, ale powiedz mi czy tobie potrzebne nasiona idoorwe na out? jesli tak to ci mowie odrazu ze h*j z tego będzie, jak masz jakąś lipe i potrzebujesz czegoś na out to poprastu napisz po ludzku bez kombinacji nie obiecuje nieba, ale mysle ze jeszcze jeden ostani raz mogę ci pomóc i co z nasioanmi od innych kolegów? sorry ale juz tak mamdom nie mój.
Gdy zmienię trap house na willę - wtedy to zrobię
jest, bardzo aromatyczny jest, orginalnie z tego byl robiony ale po slekcji zapachu na wegu byl najbardziej itesywnyzgłaszam sie jak to nie auto
king sherb - to musi byc jakis sherbet, oby tak bylo w smaku
tak ale jak pachnie albo jak smakuje. sporo ludzi, co znam to nie rozróżniają zapachu/smakujest, bardzo aromatyczny jest, orginalnie z tego byl robiony ale po slekcji zapachu na wegu byl najbardziej itesywny
![]()
King Sherb (In House Genetics) :: Cannabis Strain Info
Lineage: OGKB V2.1 x Blue SherbertFlowering Time: 56-65 Days...en.seedfinder.eu
zapach bardziej ostrawy ciezko do czegoś porównach po dluzszym wdychaniu czuc cos slodkiego itd a samk nie wiem, ludzie zawsze roznie dobieraja, jednemu bedzie smakowac innemu nie, trzeba probowactak ale jak pachnie albo jak smakuje. sporo ludzi, co znam to nie rozróżniają zapachu/smaku
MojaTakże otrzymałem paczuszkę. Bardzo Ci dziękuję, hojny Panie! Zrobię dwa większe rzuty
Swoją drogą, za***iście zapakowaneTe naklejki z boberem już były czy to Twoja nazwa?
Aż mnie zaciekawiłes , jadę odebrać swoją pakęPodoba mi się, maskotka też fajna. Full pro![]()