akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Insol PK 10/19

Wyszukiwarka Forumowa:

WstajeBuchem

Active member
Buchów
82
Siema!
Co powiecie o nawozie insol pk 10/19. Stosował ktoś na panny, jeżeli tak to w jakim stężeniu?
Producent podaje 3%.. mocny dzik
Cena 16,50 za litr.
Ostatnio stosowałem oprysk z siarczanu magnezu, etykieta mówi o nie stosowaniu łącznie.
Po ostatnich opryskach na liściach jest gdzie niegdzie biały nalot.. obawiam się niepożądanych reakcji, co myślicie ?

Ostatnia edycja:

Intercontinental

Active member
Buchów
13
Witam. Odgrzewam kotleta. Jak jest napisane że nie "wolno" to stosowałbym go szybko. Ale teraz bez jajów, skoro napisane że nie zalecają to tego bym się trzymał bo albo powstają szkodliwe dla roślin związki albo znosisz działanie jedego przez drugi. Nie jestem chemikiem i generalnie to dla mnie czarna magia ale z ogólnego doświadczenia wiem że po coś takie zalecenia są. Dlatego też ponawiam zapytanie odnośnie tego środka pod kątem stosowania go w hydro. Czy miał już okazję ktoś używać go w hydro? A jeśli tak to w jakich proporcjach? Czy są jakieś przeciwwskazania do hydro? Nie chodzi mi o opryski tylko stosowanie dokorzeniowe. Bo do hydro wydaje się być dobrym rozwiązaniem jako dodatek na flo.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół