akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ja tam pale wiadro (z filtracja "bongo")

Wyszukiwarka Forumowa:

smigolo

Well-known member
Buchów
0
Witam dawno nie widziałem żadnego postu o Wiadrze :D
Mam swój sposób na wiadro :)
Zaczynamy zabawe !!!
^^

Smacznego ^^

Po wiadrze na pisalem ten post faza odpowiednia nie ma zamułki muzyczka :jaraczz:

D

delete

Guest
Wiadro jak wiadro nic specjalnego

lepiej powiedz co to macie za melinę taka perskimi dywanami obitą??? ^^

dzik z lasu

Well-known member
Buchów
0
Wiadro dobre dla gimbazy by szybko sie na***ać normalni ludzie palą bongo dzoje vapo

D

delete

Guest
Wiadro dobre dla gimbazy by szybko sie na***ać normalni ludzie palą bongo dzoje vapo

Szkoda, że nie mogę negów dawać.
Oceniasz ludzi po tym jak palą? Ty to musisz być za***isty, palisz z bonia. Idź do tańca z gwiazdami.

smigolo

Well-known member
Buchów
0
Ja pokazałem z czego pale a tu pojazd , mili ludzie :):spalony:

---------- Aktualizacja posta ---------- Czas poprzedniego posta ----------

Wiadro jak wiadro nic specjalnego

lepiej powiedz co to macie za melinę taka perskimi dywanami obitą??? ^^

taki tam domek u zula :D sobie tam trzymam krzaczory:spalony:

dzik z lasu

Well-known member
Buchów
0
Wiesz co nie wiem w jakim jesteś wieku ale gdy będziesz w moim to moze zrozumiesz slowo kultura palenia.Wal sobie wiadro na może wyjdzie ci na zdrowie

Z

Z-L-O-M

Guest
Kultura palenia dzika z lasu :D Ja choć nie taki młody, napie****am też czasem z wiadra.
Znajomi to kochają (ale bydło) i wtedy solidarnie wszyscy pie****ą lans. Jest też miło.

thcanin

Well-known member
Buchów
0
to tak jak picie wodki...ja pije z kieliszka a ty z gwinta:)?

mirekaaa

Member
Buchów
0
Niech każdy sobie pali z czego chce, choćby z napleta, znalazł się obczajony kulturoznawca z czego się pali a z czego nie, gin śmieciu

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

R

RED102

Guest
Sam jestem też zdania że każdy pali z czego chce i jak chce i co chce, jest jedno ale wyobraźcie sobie ludzi chodzących ku**a z wiadrami po ulicy... SZCZERZE!! Wyglada jak ostatnie ćpuństwo tego świata jak koleś walący po kablach na przystanku nic tylko napierdzielać i patrzeć czy równo puchnie, czemu na każdym z teledysków są bonga lub jointy a nie wiadra albo wanny? - Bo to wygląda strasznie. Wiem że nie chodzi o to że to ma wyglądać itd a sprawiać przyjemność ale kto pali z wiadra dla przyjemności? chyba tylko przećpany bo już mu nie robi reszta myśli żeby się zglebować na maxa jak szmata a mógłby zapalić mocną indice i efekt podobny nie prawda?

druzyna-cbd

Banned
Buchów
0
spoko pomysł :) pochwale się swoim "bongo" <wodna>

koszt kilka zł a pali się wprost epicko a nie zawsze jest ochota kręcić blanty

a do ziomeczka który pisze, że gimbaza itp gościu zapal wyluzuj i nie obrażaj <peace>

dzik z lasu

Well-known member
Buchów
0
Polowa jak nie wiecej tego forum to gimbusy ja mam 32 lata pale 15 mam swoje zdanie na temat wiadra po prostu kojazy mi sie z patologio jaranie tylko po to bo roz***alo caban a merry pali sie dla relax mysle ze wielu tutaj sie ze mno zgodzi.

Dragon

Well-known member
Weteran
Buchów
1,565
bakam bakam bakam mikrofon w rece latam latam latam po polu i pije kakao

Polowa jak nie wiecej tego forum to gimbusy ja mam 32 lata pale 15 mam swoje zdanie na temat wiadra po prostu kojazy mi sie z patologio jaranie tylko po to bo roz***alo caban a merry pali sie dla relax mysle ze wielu tutaj sie ze mno zgodzi.
Tutaj kolega ma racje i za razem nie, jestem młodszy od ciebie o 2 lata w życiu nie brakuje mi prawie niczego mam stabilne zarobki i zabezpieczenie na kącie najmiej na pół roku i kocham palić z wiaderka z zimno wodo, to czyni mnie gorszym?:yeahh::yeahh::yeahh::yeahh:

zielu1987

Well-known member
Buchów
1
niektorych poprostu starch oblatuje jak slysza wiadro nogi im sie placza kolana miekna no i wkoncu cos ktos musi powiedziec zeby sie usprawidliwic ze to tylko dla gimbusow ze patologia ... tak jest najprosciej przez takich ludzi wlasnie ziolo jest traktowane jak narkotyki

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół