• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jack Herer

Wyszukiwarka Forumowa:

canneser

Well-known member
Buchów
1
dziwna sprawa bo mam z cena , zrobie foto i wrzuce w tyg ;) 5 nasion fem

psikus

Well-known member
Buchów
0
Wlasnie tak przegladalem jakis czas temu seedbanki i zauwazylem, ze nie ma JH femi i sie zaczalem zastanawiac czemu. Wie ktos moze?

canneser

Well-known member
Buchów
1
moze suka nie daje robic nasion femi z jajec i preparatem sts...:pl: musze zerknac dokładnie na opakowanie.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Feminizacja J. Herera nie jest problemem
odmiana jest uważana za tą z wyższej półki - fakt jej susz jest mistrzowski i urywa łeb.
Jest nawet większym hardcorem od TrainWrecka

Ta odmiana chyba we wszystkich seedbankach nie jest super stabilna można zauważyć przynajmniej 3 pheno.

Trudności z jej dostaniem to pewnie produkcja kolejnej generacji (zestawu gen.)

w f2seeds jest jeszcze dostępny w formie FEM ode mnie ale poszła ostatnia
partia i na razie nie wiem czy będę ją robił - muszę się zorientować co inni breederzy majstrują ;-)

fajnie byłoby ją zrobić w formie

LR#2 (joint's dr.) x J. Herer (Green H. Seeds) -
FULL AF ale ze zdecydowaną przewagą J. herer zwłaszcza konsystencja i wygląd kwiatów
oraz stopień szronienia.

A

Ace Ventura

Guest
Jack Herrer af ? daj spokój nie których odmian nie powinno sie robić af.

co prawda sprzeda sie pewnie dobrze.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
to właśnie z sensi miałem 2 rodzaje konsystencji kwiatów nie byłem zadowolony - bardziej mi się podobał z GHS ale ci znowu pomimo książkowych kwiatków dowalili sobie zróżnicowanym wzrostem.
Sensi odpisało, że miałem mutanta - odpisałem im, że to grubo zmutowana musiała być seria bo poszło 50 sztuk :D i to był ostatni e-mail od nich.

AF - jak najbardziej chodziłoby o zachowanie "treści" kosztem plonu ale zyskiem czasu.

raczej większość growerów jest świadoma faktu że znaczek AF danej odmiany kiedy istnieje ona bez AF - jest czegoś kosztem.

Największą pomyłką według mnie to
Blueberry af ale od Dutch Passion - dzięki czemu chyba mniej niż 10% populacji jest w stanie zdążyć się wybarwić.

2

2King

Guest
to właśnie z sensi miałem 2 rodzaje konsystencji kwiatów nie byłem zadowolony - bardziej mi się podobał z GHS ale ci znowu pomimo książkowych kwiatków dowalili sobie zróżnicowanym wzrostem.
Sensi odpisało, że miałem mutanta - odpisałem im, że to grubo zmutowana musiała być seria bo poszło 50 sztuk :D i to był ostatni e-mail od nich.

AF - jak najbardziej chodziłoby o zachowanie "treści" kosztem plonu ale zyskiem czasu.

raczej większość growerów jest świadoma faktu że znaczek AF danej odmiany kiedy istnieje ona bez AF - jest czegoś kosztem.

Największą pomyłką według mnie to
Blueberry af ale od Dutch Passion - dzięki czemu chyba mniej niż 10% populacji jest w stanie zdążyć się wybarwić.

Musiałby być ktoś chory kupując jakieś AF od DP po tym jak wydymali wszystkich Taigą i Tundrą.

canneser

Well-known member
Buchów
1
ale podrobek jest od chu*a jak widac , nie wspominajac o Jockach , Jack Flashach , Cristal Jacku...

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
to niesa podrobki tylko crossy, niektore zreszta calkiem za***iste
- dokładnie

fakt Dutch poszedł w piz*u zwłaszcza z Taigą i Tundrą ale 2 i 3 rzut już był w porządku.

Puścili partię na test równocześnie z ich sprzedażą - kasa kasa kasa wygrała ;-/

Rynek szybko zweryfikował ich postępek i nawracają się :) - ta sama sytuacja była z Nirvaną a obecnie znów idą dobrą ścieżką.

wracając do Jacka to np.
Jock Horror miażdży du*ę razem z kręgosłupem miałem okazję palić zacny susz z coffiku prawdopodobnie z nirvany ale sprzedawca nie umiał tego stwierdzić (?) jak dla mnie to się nie nadaje do palenia za dnia - problemy psycho-motoryczne gwarantowane.

Zależy kto co lubi - zdania będą podzielone na szczęście rynek jest na tyle obszerny, że każdy znajdzie coś dla siebie :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół