• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jaką odmianę i technikę na takie warunki polecasz

Wyszukiwarka Forumowa:

ssakAnon

Member
Buchów
0
Tak jak w temacie, ile krzaków powinienem dać w growboxa o wymiarach 60x60x140, światło dostarcza HPS 150W, 2 wiatraki (wplyw/wyciąg powietrza jako rękawy, filtr na wyciągu)
Jaką odmianę na takie warunki/ile krzaków na raz(1-4? moze SOG?)
Założenia/cel jest wyopiekować sobie jak najlepszą pod względem walorów smakowych/head/body, taką roślinę, by o niej już zapamiętać na zawsze?

Sam myślę o 1 roślinie Amnesia Haze tresowana lst/hst do 2/5 boxa, myślę że rozmiarowo powinna wypełnić całość i powierzchnia/lumeny nie będą się marnować

FYAH

Well-known member
Buchów
0
CO do ilości krzaków to możesz wsadzić 1 i ją mocno trenować, a możesz wsadzić 2,3 czy 4 i ich albo nie trenować albo np. tylko przyciąć.

Jeśli chodzi o odmiany to podstawą jest to jakiej fazy oczekujesz od niej, czy zależy Ci na szybkiej uprawie czy nie?

Amnesia mi przykładowo zbytnio nie podchodzi jeśli chodzi o działanie. W uprawie też nie jest maksymalnie fajna bo lubi dużo urosnąć na flo i też nie kwitnie najszybciej. Mimo to wielu ją chwali więc to zależy co kto lubi.

ssakAnon

Member
Buchów
0
Właśnie takich odpowiedzi oczekiwałem, faktycznie nie liczyłem się z tym, że przy jednej roślinie poświęcę długi okres czasu na wega.

Co do prędkości uprawy to nie goni mnie zbytnio czas, na przetrwanie do zbiorów boxowych mam outdoora, a indoor planuje we wrześniu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół