nasiona marihuany

jaką roślinkę

Wyszukiwarka Forumowa:
Q

qbiaak

Guest
Witam, jestem początkujący i powoli szykuje sie żeby na wiosne zasadzić sobie swój krzaczek. Jakie nasiona na outa polecali byście dla początkującego (żeby nie były bardzo trudne w uprawie a żeby coś tam jednak kopnęło) Jeśli był taki temat to przepraszam :tongue:. I przy okazji czy na cannabis.fr można płacić w euraczach? :rendeer:

superpower5

Active member
Buchów
0
hmm po poierwsze moc palenia kazdy miezy wedlug wlasnego upodobania bo ja jednym gietem na dwuch mam lipe a inni 1g na 5 i mają niezlom faze a co do rosliny ja bym wzią Early Mysty ale to juz twuj wybur :flower:

I

invit

Guest
Early Mysty jest bardzo latwa odmiana, akurat dla poczatkujacych

SKiP

Well-known member
Buchów
0
Na cannabis.fr.pl skonczyla sie EM... co by bylo jeszcze dobre na outdoor (to bedzie pierwsza roslinka)?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Na cannabis.fr.pl skonczyla sie EM... co by bylo jeszcze dobre na outdoor (to bedzie pierwsza roslinka)?

przecież już nie zdążysz z outdoorem w tym roku.

Q

qbiaak

Guest
Napisałem przecież że tylko przygotowuje się do zasadzenie czyt. zbieram informacje potrzebne do hodowli, wybieram krzaczek, szukam miejsca :p

Protektus

Well-known member
Buchów
0
qbiaak, do następnego sezonu out jeszcze pewnie pojawi sie z kilka nowych odmian na polskim rynku :)

Mr. Cannabiz

Banned
Buchów
0
Nie mam poojecia kiedy zasadzic "roslinke" ale podejrzewam ze w marcu i zastaniawiam sie nad WW albo Early Misty w zwiazku z tym mam problem bo nie wiem jak czesto podlewac ja na oucie :geek: bo wiem ze zbiory sa w pazdzierniku a w lipcu wajade na wakacje i no... sami rozumiecie (CHYBA)
P.S
czesto sie zdaza ze ktos pod***ie roslinke??
(mam zamiar posadzic ja w alnglii)
:rendeer: :king: :queen:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Mr. Cannabiz napisał:
ie mam poojecia kiedy zasadzic "roslinke" ale podejrzewam ze w marcu

raczej w maju

Mr. Cannabiz napisał:
i zastaniawiam sie nad WW albo Early Misty

WW raczej ci nie dojdzie

Mr. Cannabiz napisał:
w zwiazku z tym mam problem bo nie wiem jak czesto podlewac ja na oucie

jeśli nie pada deszcz to ok. raz na tydzień, ale słyszałem, że zostawione same sobie krzaki potrafią przeżyć cały out bez sztucznego nawadniania

Mr. Cannabiz napisał:
P.S
czesto sie zdaza ze ktos pod***ie roslinke??
(mam zamiar posadzic ja w alnglii)

Skąd mamy wiedzieć. Nie mieszkamy w anglii

ITAL!ANO

Well-known member
Buchów
1
Widze, że już na jedno z moich pytań mam odpowiedź :) (jaki krzak dla początkujących)... To teraz zapytam o nasiona: Czy jak naprzykład teraz sobie zakupie paczke (10 szt.) to mogą spokojnie leżeć u mnie w domu aż do czasu zasiewu :) ? (domyślam się że tak ale warto się upewnić) :p

L

Lift

Guest
ITAL!ANO napisał:
Czy jak naprzykład teraz sobie zakupie paczke (10 szt.) to mogą spokojnie leżeć u mnie w domu aż do czasu zasiewu ?
TAK !! Nasiona moga lezec 2 lata.
PzDr... :queen:

Riddick

Well-known member
Buchów
1
Mam pytanko, czy orange california bud nadawal by sie dla poczatkujacego na pierwsza roslinke czy doradzili byscie mi jakiegos innego indora???? :scratch:

P

Pipa19

Guest
mam pytanko : jak u kumpla rosla roslinka na podworku przez okres marzec do teraz to jest jaralne znaczy czy choc troche wezmie?? niektorzy mowia ze to samo sieja

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół