• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak bezpiecznie wysłać marihuanę?

Wyszukiwarka Forumowa:

luzak

Well-known member
Buchów
197
Cześć. Czy jest jakiś w miarę bezpieczny sposób na wysłanie towaru w Polsce ? Paczkomat bez etykiety? Znajomy ma mi wyslac 0.6kg ale zastanawiamy sie jak to w miarę bezpiecznie i anonimowo ogarnąć.

Green John

Walczę z ostrym cieniem mgły
Weteran
Buchów
1,784
Odznaki
7
Kurier standardowy odpada szukaj w prywatnuch przewozach ;)

kamil798

Well-known member
Buchów
396
Odznaki
2
z tego co wiem kod odbioru paczkomatu przychodzi też na e-mail, adresujesz na jakiś bezpieczny adres e-mail i używasz jakiegoś fake numeru telefonu, przesyłka jest w miarę anonimowa. Ja bym to tak zrobił

Eko

997
Weteran
Buchów
22,781
Odznaki
13
Na ciebie przyjdzie kolei,spokojnie. ***neli 7 osób u mnie w przeciągu 2 tygodni które z sobą nie były powiązane. Wpadli z psem na sortownię i trzepali i otwierali paczki. Bo ty już za dużo pie****isz i nikt cię nie słucha. Zawijaj pinkiel na zachrystie
Podsumował gość bez własnego rozumu Hehhehe życzę ci jak najlepiej, wpadli 7 zamki, pies sortownia, opowieści z krypt na kryminalkach PL, i taki ktoś zajarany karmi swój łeb pokazówkami

Eko

997
Weteran
Buchów
22,781
Odznaki
13
O i usunął swoje brzydkie i strzelające samobója wypowiedzi, juz wygloglowalem twoje miasto, i na podstawie twojej mieściny według twojej opini są wzmożone kontrole? Śmiech na sali, swoją drogą jakbyś chciał wiedzieć to na większośći sortowni są kontrolę bo szukają fentanylu mocno polityczny temat

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,743
Odznaki
1
Czy można bezpiecznie wysłać marihuanę. Bezpiecznie to pojęcie względne. Wysłać jest banalnie jak ją masz. A pewności nie masz nigdy czy gdzieś nie wpadną na pomysł prześwietlenia paczki. Gdyby to ja miał brać 0,6 kg to wolę się spotkać z tym człowiekiem.

#Sie_Mano

Well-known member
Buchów
551
Zawsze licz się z tym, jak nadajesz, lub ktoś nadaje do Ciebie cokolwiek co jest nielegalne to możesz niestety to stracić. Kontrole zawsze jakieś są. Wyślesz 20 razy i będzie git. Za 21ym razem, ktoś to sprawdzi i lipa. i co z tego, że nikt Cię nie namierzy jak przesyłka o danej wartości pójdzie się pier***ić. Mi ostatnio wpadła paczka za 750zl . I co z tego że mi nikt nic nie zrobi i nie dojdą skąd wyszła, skoro ku**a jestem stratny 750 zł. 😅. Jak robisz takie numery to licz się z konsekwencjami. Na to Nie ma sztywnej reguły, a ryzyko nawet jeśli minimalne to istnieje nadal. Ja bym 0.6 nepewno nie wysłał jakimkolwiek kurierem czy "autobusem"

Tak żartem teraz napiszę: wyślij zwykłą pocztą, zapakuj w reklamówkę z biedronki i potem w jakiś zwykły kartonik. Najlepiej żeby pachniało już z kilkunastu metrow. Szczegóły dogadajcie między sobą telefonicznie, najlepiej przez SMS z numerów które są zarejestrowane na Was, a potem w razie lipy ganiajcie po mieście za kimś kto was nie lubi - bo na pewno was za***ał z dupy 😅.

Green John

Walczę z ostrym cieniem mgły
Weteran
Buchów
1,784
Odznaki
7
Chłopie 0.6 to niech kupi paczkę herbaty tam wpie****i i wyśle. Taka ilośc to naprawdę jest się czym podniecać i posty pisać. Pytanie jak z gimbazy.

Eko

997
Weteran
Buchów
22,781
Odznaki
13
Nie takie kilogramy się wysyłało

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół