Zawsze licz się z tym, jak nadajesz, lub ktoś nadaje do Ciebie cokolwiek co jest nielegalne to możesz niestety to stracić. Kontrole zawsze jakieś są. Wyślesz 20 razy i będzie git. Za 21ym razem, ktoś to sprawdzi i lipa. i co z tego, że nikt Cię nie namierzy jak przesyłka o danej wartości pójdzie się pier***ić. Mi ostatnio wpadła paczka za 750zl . I co z tego że mi nikt nic nie zrobi i nie dojdą skąd wyszła, skoro ku**a jestem stratny 750 zł.
. Jak robisz takie numery to licz się z konsekwencjami. Na to Nie ma sztywnej reguły, a ryzyko nawet jeśli minimalne to istnieje nadal. Ja bym 0.6 nepewno nie wysłał jakimkolwiek kurierem czy "autobusem"
Tak żartem teraz napiszę: wyślij zwykłą pocztą, zapakuj w reklamówkę z biedronki i potem w jakiś zwykły kartonik. Najlepiej żeby pachniało już z kilkunastu metrow. Szczegóły dogadajcie między sobą telefonicznie, najlepiej przez SMS z numerów które są zarejestrowane na Was, a potem w razie lipy ganiajcie po mieście za kimś kto was nie lubi - bo na pewno was za***ał z dupy
.