• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak czesto Nawozic Biohumusem

Wyszukiwarka Forumowa:

Hubert 1987

Member
Buchów
0
Witam :)

Mam Pytanie moja roslinka od 4 tygodni jets juz na plancie :0 ostatnio dokonalem zakupu nawozu Biohumus :)
I teraz nasówa sie pytanie

1. jak czesto nawozic ?

2. ile lac tego nawozu ? nie chodzi mi od dawke jak rozrobic to z woda tylko ile podlewac tym

3. jak czesto podlewac zwykla wodą ?

z Gory dziekuje za pomoc :)

Hubert 1987

Member
Buchów
0
od 4 tygodni jest juz na spocie :)

Tak szukalem i to dlugo i owszem znalazlem informacje ale nie dokonca takiejakie bym chcial :) wiec prosze o pomoc :)

---------- Aktualizacja posta 02:42 ---------- Czas poprzedniego posta 02:22 ----------

Naprawde bardzo potrzebuje pomocy! :) bede bardzo wdzieczny jak ktos mi jej udzieli :)

IndicaOcD

Active member
Buchów
0
Ad 1)nawozić max. raz na tydzień;
Ad 2)tyle, żeby "zmoczyć" całą objętość ziemi, którą zajmują korzenie planta, proste;
Ad 3)częstość podlewania/nawożenia zależy od tego jak schnie Ci ziemia w Twoich warunkach (metoda "palucha", albo ważenia donicy, jeśli masz w donicach)

Hubert, wydaje mi się, że nie przeczytałeś tematów dot. Outa na Wiki... :-/ Tam jest wiele przydatnych informacji, jak np. w której porze dnia należy podlewać. Przeczytaj

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół