• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jak dlugo palicie?

Wyszukiwarka Forumowa:

JAK DLUGO PALICIE?ILE LAT , MIESIECY , DNI?

• Łącznie głosujących
    109

big skun

Banned
Buchów
0
Sam pale 15 lat niedawno mialem rocznice.Ankieta ta ma przyblizyc wiek i doswiadzczenie w paleniu,palaczy.Przez te 15 lat nie odczuwam jakichs wielkich skutkow ubocznych , poza lekkimi lukami ,schizami , ale w tych nerwowych czasach to zupelnie normalne.

ZAPRASZAM DO SONDY I WASZYCH PRZEMYSLEN NA TEMAT:bongo4:

Yebak

FollowTheRabbit
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
5,395
Odznaki
2
Chyba jestem zbyt krótko na forum, bo nie mogę zagłosować, więc napiszę. Palę od 9 lat i też nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. I to mnie bardzo cieszy :D

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Ogólnie skutki palenia są .. ale są dość słabe podobne do skutków które serwuje nam samo życie bez palenia, jeżeli chodzi o szkodliwość:) Znam wile ludzi po 40 którzy nigdy nie palili, nawet mało alkoholu a są tak znerwicowani lub tez maja "dziury w mózgu". Wydaje mi się też że różnie to działa na różnych ludzi:)

Miłego :

:smokee:
:spalony:<shiza><wodna><joint>

Dla wszystkich:)

D

delete

Guest
około 10lat

Skutki są i niema co pier***ić że nie!:
- pamięć krótkotrwała zdaza się ze zawodzi [choć wystarczy kilka/kilkanaście dni bez jointa żeby były to w pełni pomijalne straty]
- koncentracja to w sumie j.w.
- lenistwo - chociaż to może u mnie fabryczne:p

ogólnie kilku/kilkunasto dniowy ciąg palenia wiadomo nie wpływa dobrze i objawy się nasilają, jak dla mnie niema opcji zeby być zwarty i gotowy, zdolny do rozmawiania z pracodawcami czy innymi "dorosłymi w garniturach" po paru dniach codziennego jarania choć to moze kwestia "kamiennych" odmianek, dzien czy dwa po takim ciągu jest nawet bez palenia takie ogólne zamulenie

choć tak czy inaczej też nie zamierzam z własnej woli przestać jarać w ogóle, jak pojawi się jakies maleństwo czy poważna praca bez oporów się ogranicze ale napewno nie definitywnie :D

jeden cytat z jakiegos kawałka pamietam:
"pale ale nie stale bo ten co pali stale ma tylko jedno na swiat spojrzenie jak ten co nie pali wcale"

Blaberus

Active member
Buchów
0
mi za 2 tygodnie puknie 2 lata od kiedy palę :)

a co do częstotliwości palenia jest u mnie tak że przerwa między paleniami zazwyczaj wacha się od 2 tygodni do nawet 1.5 miesiąca

po prostu palę jak mam ochotę :spalony:

z fartem

Yebak

FollowTheRabbit
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
5,395
Odznaki
2
Mylar357 zgodze sie z Tobą że lenistwo czasem ogarnia po kilku dniach palenia pod rząd, ale mi wystarczy jeden dzień przerwy żeby znów było normalnie :D No i faktycznie masz racje, że dziury w pamięci są, ale nie jakieś straszne i zazwyczaj przypominam sobie to co zapomniałem po chwili. Także ziółko ma dla mnie tylko dobre strony i za***iście mnie chilloutuje :)

D

delete

Guest
Yebak Leśny napisał:
dziury w pamięci są, ale nie jakieś straszne i zazwyczaj przypominam sobie to co zapomniałem po chwili

tak, tak, raczej o takie zapominanie mi chodziło, nie jakas amnezja [chyba ze hejz :p] to tylko po prostu zauwazalne, upierdliwe ale zwykle zabawne głównie;]

Estevez

Well-known member
Buchów
0
pale od 16 lat (1996), hmmm co moge powiedzieć, pierwsze 3-4 lata to było nagminne, 4-5 razy w tygodniu, z czasem coraz mniej się paliło, pewnie przez to że człowiek się starzeje, ma więcej obowiązków na głowie, nie ma czasu już tak się spotykać często z kumplami jak za małolata, teraz obecnie pale mniej więcej raz na tydzień, czasami 2, i mnie wogóle nie ciągnie do tego jak kiedyś, ale pale bo ku**a lubie ten klimat, odpręża mnie lufa i piwko przed snem, znam kolesia który teraz ma gdzieś z 55-58 lat, żonaty , troje dzieci , i przyznaje się że pali od czasu gdy miał 20 lat aż do teraz, gdyby mi tego nie powiedział, nigdy bym nie przypuszczał , także buch z wami <shiza>

cest

Member
Buchów
0
W lipcu 7 lat minelo od pierwszego razu i czuje sie z tym bombowo, chociaz luki w pamieci daja sie coraz bardziej wznaki.

charlie sheen

Well-known member
Buchów
0
za niecały rok minie dyszka :)
dyszka ostrego palenia,a nie popalania w weekendy ;)

czuję się z tym doskonale,nie żałuję że zacząłem.
Mój umysł jest ostry niczym brzytwa,a płuca jak u zaangażowanego sportowca(wg wyników spirometrii) :D
Żyje mi się dobrze,nie czuję żebym tym 10 letnim paleniem zrobił sobie krzywdę :))

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół