akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak Dlugo sie ukozenia ?>

Wyszukiwarka Forumowa:

depres15

Well-known member
Buchów
0
Siema wszystkim mam pytanie jak długo trwa ukozenienie sie malego klona ?? i jak dlugo musi byc w tym pomieszczeniu gdzie go zraszam ?? czy moge go po5 dniach od razu wystawic pod lampe ?? czy nie da rady ?? dzieki za odp :cheers: peace

G

gio

Guest
to zależy ... jak ci wypuści kożenie to znaczy że juz możesz go wrzucić do ziemi , a pod lampa to pwonien być 24/0 najlepjej pod świetlówkami

depres15

Well-known member
Buchów
0
jest ale kompaktowkami 6x18w wystarczy ?? i mam go 14h bo slyszalem ze to nie daje roznicy nawet na 12/24 daje rade a mam je w welnie minerlanej sa juz 5 dzien boje sie je ruszac bo moze juz cos zapuszczaja :pP

G

Green

Guest
klony ukorzeniaj asie od 1.5 do 2 tygoni wszystkozalezy od warunkow jakie im stworzycz tj temp, wilgotnosc, natezenie swiatla w tym przypadku nie musi byc tak silne jak jest to podczas normalnego wegu polowa tego w zupelnosci wystarczy
najlepiej daj minimum te 18/6 to ze si eukorzeni pod 12/12 wcale nei oznacza ze jest dobre jak by nie bylo przy 12/12 indukujesz kwitnienie wiec moze to spowodowac ze klon dluzej sie bedzie ukorzenial

depres15

Well-known member
Buchów
0
ok peace a to peace mam wykrecic jakas swietlowke czy zostawic te 6 ?? bo to moje maksimum niestety ??:/

depres15

Well-known member
Buchów
0
lajcik ;) pozostawie bez zmian tyle ze 18/24 ;)pozdro

depres15

Well-known member
Buchów
0
eeee z pradem to tam looz ;) tylko chodzilo mi o te świetlowki bo myslalem jakies wykrecic a to normalne bo mam te 6 świetlowek i one daja takie w hu* białe światło A NIE takie żółte jak philips czy osram tylko typowo biale jak zwykle świetlowki ?

G

Green

Guest
akurat barwa oddawania swiatla sie nie przejmuj pozatym te bielsze switlowki zazwyczaj to cool light a podchodzace pod zolty czy cos w tym stylu to warm i dobrze jest miec polowe tych i tych :)

depres15

Well-known member
Buchów
0
a no to dobrze wiedziec jak moje roslinki podrasna to kupie jeszcze ze 3 te philips'a i bedzie dobrze ;) pozdro dzieki za info zaznaczylem ;)

kombajn

Well-known member
Buchów
0
ja osobiscie ukorzeniam na parapecie, na kubeczek nakladam sloik, a naokolo skorupy kubeczka z dziurke, dwie tak aby byl jakis wentyl. to mi wystarcza, sloik po to zeby wilgoc byla i po tygodniu / >tydz. zaczynaa sie korzonki i potem wale rhizotonic zeby rozbulwilo korzenie i tyla ;] a zem sie rozpisal ;]

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
U mnie na oknie klon się ukorzenił w 11 dni. Stosowałem ukorzeniacz Aqua B do roślin zielonych.

terrorister

Well-known member
Weteran
Buchów
6
a mozna ukorzeniac pod hps boo jak na oknie miałem i bez żadnych ukorzeniaczy w wodzie był bo się za chu*a nie chciał ukorzenić

[ Dodano: 2006-10-27, 12:05 ]
a będę chciał robic soga po wylminowaniu meskich oczywiściew jakieś sionka jeszcze

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół