Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Zdjecia mozesz dodać na 2 sposoby albo wgrywasz je gdzies na darmowy serwerek np. http://img280.imageshack.us/ i podajesz tutaj linka do fotek lub do dyspozycji masz nasz album w ktorym rownież mozesz dodać foty
koyot,
siemanko
tam wczesniejn w jakiejs odpowiedzi napisales ze podales linka do stronki na kturej mozna kupis tanio uzywane hps-y z niemiec,niestety niemoge znalezc tego linka w podanym przez ciebie dziale/multimedia-internet/wes podaj go jesce raz
pozdrowka
powiem Ci tak...tanie uzywane hps sa do dupy...dałem za nia 90zl z przesylka...przez 3 dni sie pierd z oprawa do niej...potem z***ał mi sie kondensator ktory w ogole nie był potrzebny...no i montaz tego kurestwa wazacego ok 10kg...
ta lampe co kupiłem bede prawdopodobnie miał jednorazowo...nastpna jaka kupie bede mial pewnie na lata...Tobie tez radze kupic raz a pozadnie...
Jak mam dodac zdjecie wklejam w galeri w moj album dodaj plik wybieram album do ktorego ma byc wklejone zdjecie i pisze mi blad krytyczny ten plik nie moze byc obslugiwany przez biblioteke GD o co tu kur***** chodzi? jak to zwykly plik JPEG z aparatu
Uwaga! Uprawa konopi w Polsce i w większości krajów wymaga specjalnych zezwoleń lub jest nielegalna. Przed wykorzystaniem informacji zawartych na tym forum lub w innych naszych serwisach upewnij się jakie przepisy regulują uprawę w Twoim kraju.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.