nasiona marihuany

Jak mam walczyć ze slimakami ?

Wyszukiwarka Forumowa:

Ujarany_Gumis

Well-known member
Buchów
0
Siemano , mam problem , posadziłem 6 automatów do doniczek , wszystko ok wyszła łodyga , pojawiły się listki , poszedłem wiczorkiem podlać , zakryłem wszystko szybą ( od pestki pomidorki były na out w dziurze wykopanej na głębokość 45cm przykrytej białą folią i przykryte szybą), przychodze rano popatrzeć a tam mi ślimak opie****ił 4 krzaki... 2 największe do których nie mógł dostać bo miały długą łodyge a nie podsypałem to zostawił cham .. Wziąłem je do domu , ale problem w tym iż one w domu być nie mogą zbyt długo i tu pytanie jak podrosną i wsadze je do ziemi na out to czy mi te małe gnoje nie zjedzą listków? Czym je odpędzić albo coś ? :((

golas

końska spie****ina
Buchów
0
Siemka <lol>

Chłopie .. .jak chcesz już „uprawiać” bo na razie się bawisz ...
Zapoznaj się z forum na początku ... bo taki temat już był wałkowany milion razy.

Pozdro :yeahh:
Golas

G

Gość

Guest
ślimakol kup do tego pokruszone szkło..

Nie o to chodzi, że mu pomagasz. Po prostu to jest chyba najbardziej podstawowa rzecz, jaką każdy farmer powinien wiedzieć zabierając się na OUTDOOR. Wiem, że trudno jest użyć opcji szukaj, ale bez przesady

grower2009

Well-known member
Buchów
0
fakt masz racje było wiele razy po prostu nie chce nikogo opier tylko odpowiedzialem na pytanie

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
Sam jestem początkujący ale takie pytania to są kuźwa podstawy tego forum

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Siemano , mam problem , posadziłem 6 automatów do doniczek , wszystko ok wyszła łodyga , pojawiły się listki , poszedłem wiczorkiem podlać , zakryłem wszystko szybą ( od pestki pomidorki były na out w dziurze wykopanej na głębokość 45cm przykrytej białą folią i przykryte szybą), przychodze rano popatrzeć a tam mi ślimak opie****ił 4 krzaki... 2 największe do których nie mógł dostać bo miały długą łodyge a nie podsypałem to zostawił cham .. Wziąłem je do domu , ale problem w tym iż one w domu być nie mogą zbyt długo i tu pytanie jak podrosną i wsadze je do ziemi na out to czy mi te małe gnoje nie zjedzą listków? Czym je odpędzić albo coś ? :((
" jak mam walczyć ze ślimakami " ??
po prostu musisz być szybszy i mądrzejszy od nich

:lol3:

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
" jak mam walczyć ze ślimakami " ??
po prostu musisz być szybszy i mądrzejszy od nich

:lol3:

do tego mieć długi gotycki miecz, a zobaczysz ze pozbawisz ich głów jednym cieciem.

Kup ku**a slimakol.

unnamed

Well-known member
Buchów
0
fakt ... widziałem kiedyś gościa któremu slimak rzucił się do szyi, podobno pół godziny z nim walczył zamim się uwolnił ... ale ta bestia jeszcze przez 0.5 km go goniła, szczęściarz - unikną śmierci z "rąk" ślimaka

jak kupisz ten slimakol to kup więcej bo ciężko tym w ślimaka trafić ( uniki robią )

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół