nasiona marihuany

jak naibijać?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

bek

Guest
nigdy jescze nie palilem i jestem ciekawy,jak trzeba niabic na fifke?tzn ile i jaK podpalić?
wiem,ze na pierwszyraz jointy iodpadaja bo trzeba umiec je skrecic, i wydaje mi sie,ze z fifka chyba najprosciej zacząć?czy mozecie mi cos doradizc i wytlumaczyc tak dla poczatkującego?

rusko

Well-known member
Buchów
0
heh jeśli chcesz zbić szkło bierzesz odpowiednią ilość topa robisz bobka i wpychasz go cybucha :jocolor: heh jesli jest jaranie bardzo suche to poślin następnie odpal i ciągnij do płuc!! jesli nie paliłeś nigdy to moje zdanie jest takie żebys nie zaczynał choć MJ jest za***ista!! :queen: :bounce:

S

sdfsdf

Guest
hehe dobry temat :D
nabijasz normalnie! wkladasz fife z cybuchem do zipa i pakujesz tyle by byl pelny! poprawiasz palcem dociskajac i sprawdzasz czy jest ciag ciagnac powietrze! mozesz tez zwilzyc palca i docisnac ziolko :) gdy juz nabijesz to podpalasz ziolko i ciagbniesz do siebie prosto do plucek :) trzymasz bucha w sobie przez chwile i wypuszczasz dym z siebie :) zadna filozofia :)
poczytaj tutaj jeszcze :p http://haszysz.com/index.php?id=spos
Pozdro!

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Najlepiej to 1 raz zapal z kims kumatym :)

B

bek

Guest
dzieki za info. fifka musi byc do konca napełniona?tzn tez przy ustniku?pozdr

R

reddevil

Guest
nabijasz tylko cybuch he he zapal z kims kumatym, albo wogule nie pal
:bounce:

S

sdfsdf

Guest
jak masz fifke to tylko cybuch nabijasz tam gdzie jest najszezej! jeden cybuch= 1 kula ;]
Pozdro!

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Hehe nastepny chce całe szkło nabijac ;] Nabijasz tylko to rozszerzenie na końcu lufy (cybuch). Jak masz mało palenia to możesz nabić tyła (drugi koniec). pzdr

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół