akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak namówić starszą do hodowli ?

Wyszukiwarka Forumowa:
H

haszyszekk

Guest
Czemu piszecie "hodow**ł" ??? jakby to przekleństwo było czy coś...

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to sie samo cenzuruje . niewiem dlaczego...

Predazzo: Pewnie SCuN to wynalazł bo przecież hodowla to przekleństwo nielegalne, a my nie hodujemy :thumright:

H

haszyszekk

Guest
hehe ciekawa opcja, ale w sumie ma ręce i nogi... nikt z nas nigdy nie chdował i pewnie nie będzie chodował MJ... no moze troche oredano albo jeszcze lepiej szałwii.... ;;))

Z

Zielona Wierzba

Guest
Sry ba hodow*e :D Wciąż z nimi walcze i nie wiem kto wygra bo opierają sie jak nigdy.

H

haszyszekk

Guest
Hdowla jest spoko ;) Tylko jak boxa zamawiacie to uważajcie na lichwiarzy
Ja np. pytałem sie gościa z sulejówka to powiedział że najmniej 900 za box o wymiarach 90x120x180, drugi powiedział 800 aż znalazłem gościa z okolic bielan który to zrobi z najwyższej jakości materiału za 400 ;-D
więc strzeżcie sie złodzieji! [zdr

Y

yowie9

Guest
ale macie problemy.. ja np dałem sadzonke bebci i powiedziałem że to piękny kwiiatek i żeby podlewała, wkońcu po 1,5 roku powiedziłem jej że chciałbym odzyskać. Rożlinka była już dosyć dosyć. i wszyscy byli happy. A po co rodzicom mówić zrobić sobie łóżko w grażu i hodować pokryjomu :D

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
roślina po 1,5 roku dawno by zdechła, albo niewiesz o czym piszesz albo ścieminasz.
Konopia to roslina jednoroczna, przy czym rośnie ok 6-7 mies. !!. A ty wyskakujesz z
1,5 roku??. A po drugie po co łużko w garażu??

H

haszyszekk

Guest
No wiesz ja w piwnicy mam łożko ale wole miec wszystko w moim pokoju ;)
Czytałem że są jakieś konopie które można chodowac więcej niż jeden sezon ale to jakaś tylko wzmianka była... wątpię czy bez światła (lampahps, świetlówki czy czegokolwiek) roślinka by przetrwała u babci ;-) raczej marne szanse... pzdr

Z

Zielona Wierzba

Guest
bogusik mozesz jakies foto zapodac tego twojego boxa, ja musze wybudować swojego sam ( ciecie kosztów :D ) jak byś był łaskaw :rendeer: powiedzieć z czego jest zrobiony i co było w nim zastosowane tzn jakie dodatkowe elementy trzeba kupić np jakies zawiasy czy cos :thumright: :thumleft:

H

haszyszekk

Guest
Moge ci powiedziec gdzie zamawiałem... Mimar ul. modlińska 153 03-186 Warszawa
Foty jeszcze nie moge zapodać bo jeszcze mi nie skończyli go robić ;)
Zawiasy mile widziane, do teg owkręty, jakaś klameczka, i chyba nic więcej...
Tam tylko przytną ci 4 ścianki, dokupisz reszte rzeczy (tez u nich) i w domku zmontujesz (kaszka z MJ ;) wyjaśnią co i jak i po sprawie.
Jak tylko dostane swojego to zapodam zdjomtka pzdr
P.S. Jak chcesz sobie zbudowac boxa z pozadnego materiału to sam materiał na mojego kosztuje najmarniej 300zł ;) nie wiem czy sie oplaca samemu robić, zrób raz a porządnie... dajesz 150zł więcej i masz boxa na całe życie...

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
m2 sklejki kosztuje 15-30zł - cały boks powinien wyjść ok. 120zł !!

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja jeszcze nie namawialem starej do hodowali ale poweim jej tak ze mam projekt w szkole i ze jak urosnie mi krzaczek cos ze 30 cm to dostane A

tylko ze mam jednego plusa otoz to mieszkam w USA a stara nei umie jezyka to nie zadzwonie do szkoly i nie popyta sie innych matek tylko mi pozwoli :cheers:

H

haszyszekk

Guest
Nie wiem gdzie widziałeś sklejke po 15 zł... wacha sie 30-35 zł/m2 (chyba ze chcesz miec taką jedno czy dwu sezonową).... głownie chodzi o wilgoć.
Żeby mieć dobry plon musisz mieć sporą wilgotność (oczywiście zalezy to od boxa, lampy, wentylacji itp.) a jak kupisz hu4623ą sklejke to będziesz miał problem...
Rachunki wychodzą dobrze... jak dla mnie (jak wyżej pisałem) materiał będzie kosztował minimum 300 (na boxa będe potrzebował ok. 10m2 sklejki)...
Co do 30 cm. krzaczka to lepiej jej wszystko wyjaśnij i namów na ogromnego boxa którego będziesz miał w pokoju ;-) 1,3 m zawsze lepsze niż 30cm ;-)
Swoja drogą jeszcze nigdy nie dostałem A ;-) Zdażyło sie 0, 1=, -1, 3/4/5 (ocena semestralna ;) a nawet 7 z kartkówki z chemii ale nigdy nie A ;-D pzdr

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wystarczy sklejke polakierować , żeby nie martwić sie o wilgoć

H

haszyszekk

Guest
Policz sklejke dobrą i wytrzymalą, która ma kolor jaki chcesz i jest ładnie zrobiona i policz sklejke powiedzmy za 20-25zł + lakier na 10 m2... 250 + lakier i nie jest to solidne bo jak jest sklejka ze sklepu to jest to sklejka meblowa czy coś w tym guście... jest grubsza i ogólnie wg. mnie lepsza... ja będe to miał w pokoju to musi ładnie wyglądać poza fuckcjonalnością... pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół