Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Wiec ja tu trafilem z linka ze strony www.andegrand.pl i tak juz zostalem, milosc od pierwszego wejrzenia ;] linka juz tam niema to bylo jeszcze za pierwszej edycji forum ;]
Ja tez juz jakis czas temu znalazlem to forum, tyle ze sie bardzo rzadko udzielalem (glownie og [*]), przewaznie czytalem posty innych, a jak trafilem.. hmmm z wyszukiwarki google ^^
Ja tam trafiłem przez niecałkowity przypadek. Szukałem gdzieś tych artykułów które były w świętej pamięci dziale uprawa na kanaba.info . Znalazłem forum na którym były tamte arty i jeszcze ogromny portal który nie wiem jakim cudem przegapiłem : haszysz.com ;];];]
ja wskoczyłam tu z haszysz.com jestem tu dopiero miesiąc<chyba>, i ogólnie pisząc to forum jest za***iste. Jest tu po prostu wszystko. Jak szukam odpwiedzi na jakieś pytanie zawsze je znajduje i można sie dowiedzieć duuuuuuuuużo ciekawych wiadomości, które na pewno sie kiedyś przydadzą :thumleft:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.