Jak nie złapać zamułki??

Wyszukiwarka Forumowa:
M

Marholt

Guest
Często się zamulam. Moge tegu uniknać? jest to kwestia tylko rodzjau baki? czy moze nie wiem dużo gadać czy cos?? Odp

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Dla mnie podstawa to dobry klimat czyli dobre miejsce do palenia no i przede wszystkim palenie z ludzmi ktozy sami nie zamulaja fazy pamietaj dobra ekipa to 3/4 sukcesu :D

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
taki temat chyba juz byl...a co do tej zamuly to powstrzymuj sie przed zapatrzeniem w jedno miejsce (wiem ze to czasami trudne :silent: ),gadaj z ziomkami,smiej sie itd :bounce:

J

Jose

Guest
chyba na to nie ma lekarstwa (podobno amfa ale to troszkę drastyczny sposób :). Pal pal pal a później idź spać.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja sie z tym absolutnie nie zgodze jaram juz troche i rodzaj palenia ma tu niewielkie znaczenie przede wszystkim to kwestia dobrego nastawienia , klimatu i ludzi z ktorymi palisz :tongue:

rudy

Well-known member
Buchów
0
w moim regionie jakosc palenia ma duze znaczenie ostatnio dostalem taki zamulajacy towar to pożal się Boże :pl:

R

Raz

Guest
na***ka albo symboliczny browar przed paleniem-0 zamułki, a przynjamniej u mnie

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Czasem ani browar ani dobry towar nie pomaga.
Po prostu wystąpić może "przejaranie" i nie ma co sie oszukiwać bo jak sie pali dużo to serio zamuła to normalka.
Wiem to po sobie bo pale już 4 lata i czasem naprawde dużo (dużo jak dla mnie bo wiem że są kozaki co palą po 10 g dziennie)
Po przerwie tak z 2-3 tygodnie fazka wraca do normy (stestowane) tym razem robię dluższą.
Jeżeli pali się co jakiś czas to towarzystwo jak już wspominano to 70% śmiechawek, reszta to towarek miejscówka i psychika, bo jeżeli mamy psychike że denerwujemy sie łatwo to o muła nie trudno.

M

Marholt

Guest
Hujowe jest też to jak przed jaraniem masz doła albo zły chumor to juz całkiem, lepiej nie palic :tongue:

P

panda

Guest
Przede wszystkim nie odchodz od towarzystwa, nie zostawaj sam. Tak jak mowili musi byc dobre towarzystwo i miejsce, takie gdzie nie bedziesz sie czul calkowicie bezpiecznie.

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
miejsce wsumie nie gra roli najwazniejsze to spoko towarzystwo w ktorym czujesz sie swobodnie , ziomki to podstawa :) pzdr

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Heheh dużo tu zaleeży od rodzaju palonka

wez sie nie wypowiadaj jak nie wiez o co ku**a chodzi

jak zapalisz i po fazie ci zmula chyta to dlatego ze mozg chce wiecej THC, najlepszym sposobem na zmule jest.....zapalenie nastepnego jointa.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Trochę głupoty pieprzycie, jak się pali jakąś mostly sative to nie ma szans na złapanie zamułki (co innego na zejściu, wtedy nawet przy najlepszym towarzystwie nas zmuli, na to nie mamy wpływu :D). Oczywiście jak się ma towar od dila to niestety nie decydujemy o tym, bo nie wiemy jaki towar się trafi.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
zmula chyta najlepszy sposob to zapalenia jeszcze raz, tak wyglada uzalezniene od Ganji...wczoraj zapalilem dwa jointy a dzisiaj jestem caly dzien na zmule, lekiem na to bedzie zapalenie jeszcze raz

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół