- Buchów
- 7,356
- Odznaki
- 7
Dałbym tak jak zalecajątego guardian normalnie dawkować jak pisze ?
Dałbym tak jak zalecajątego guardian normalnie dawkować jak pisze ?
Tak zrobiłem , zrobiłem tak jak napisałeś . Tak że czekamy co się wydarzy.Dałbym tak jak zalecają
Chciałem wziąć nawozy z athena i miał bym święty spokój , tylko wcisnęli w Polsce te w prochu , i mecz się z tym dawkowaniem tych odżywek .Zobacz sobie relkę użytkownika @#Sie_Mano najwiekszy kot na forum jeśli chodzi o Dwc
RDWC 2.88m2//2x Mars hydro fc 4800//3x Ypsilon RQS.
Siemano wszystkim. Dawno nie było mnie tutaj. Ale w końcu znalazłem czas żeby coś pokazać, pewnie też trochę jeszcze się doszkolić 😉 Rdwc jest własnej roboty. Poty 42 litry. Nawoz: cały pakiet athena blend + Activ sumo Boost w opryskach ( 2-3 na całą uprawę ). Chiller, pompki powietrza...forum.haszysz.com
Ale ten co posiadam to jest zastępnik hudroguarda z tego co wyczytałem .Można już dostać oryginalny hydroguard od botanicare jak by co
Według mnie hydroguard nie do pod***ania używałem tego guardiana i efekt sredni moim zdaniemAle ten co posiadam to jest zastępnik hudroguarda z tego co wyczytałem .
A powiedz czy uciąć szczyty czy je zostawić niech sobie rosną ? Bo jak utnę to pójdzie w boki ?Nic nie wycinaj na razie, jak coś zasłania to wyciągnij nad siatkę albo liścia zawin pod spód
A powiedz mi czy zwiększenie dawki pokarmów coś da ? Czy nie jest to koniecznie potrzebne ?Na razie trzymaj jak jest, ewentualnie moc lamp zwiększ i obserwuj. Jak będzie potrzeba to im zrób topping na dominujących gałęziach. Zapełnisz siatkę to opie**** z liścia z grubsza i zmieniaj światło.