• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak palić hasz?

Wyszukiwarka Forumowa:

mushmushgrow

Well-known member
Buchów
1
Ja zawsze do haszu kupowałem grube szkło, bo typowe fifki zaraz pękały. Najpierw podpalałem go normalnie jak zioło a potem delikatnie podgrzewałem od dołu.

kuba belgia

Well-known member
Buchów
1
;)

dla mnie najlepiej jarac gowienko w lufie normalne sztole leca i lufa ladnie sie zapie****a ,faja wodna ,cisnienie z wiaderka :) ,no i joincik za***isty jest dobrze wymnieszac z tytoniem i sie jara czasami krzywo ale to podpalac trzeba.ja ostatnio z mojej blueberry zrobilem ze sztuke haszu:) musze powiedziec ze bardzo dobry mi wyszedl w 15 min ;) z pomoce zelazka tefal :p na malej mocy a potem ugniotlem i mialem hashbalke :D.i oczywiscie rowiez uwazam ze miekki hasz jest lepszy to jest logiczne! dlaczego myslisz niektory hash jest jak plastelina? bo do jego wyrobu uzyto najwiekszej ilosci pylku a ktorego sie uformowalo takie cudenko i taki hash kolego jest najdrozszy w nl wiec nie gadaj ze trwardy hash jest dobry. a wiesz czego jest twardy ?maja tez taki w coffikach ale jest tanszy i gorszej jakosci bo do jego wyrobu uzyto zmielonych lodyg lisci itp dlatego sie kruszy ja wole mieciutki jak maroc wlasnie, caramel,bubble gum hash bardzo wykwinty dla podniebienia ;) a ogulnie to jest tyle sposobow na zajaranie ze zawsze sie cos znajdzie.:spalony: pozdro

D

delete

Guest
Skoro uważasz ze każdy miękki hasz jest najlepszej jakości to gratulacje.

Tommy.... przestan juz sie osmieszac. Tak jak kuba powiedzial- TAK- miekki, plastelinowaty hasz jest NAJLEPSZY! Powiedz jakiej konsystencji jest finger hasz?

Po prostu nie miales okazji palic prawdziwego haszu, robionego po to zeby zrobic hasz.
Paliles hasz robiony z resztek-trimow...

Oryginalnie w indiach hasz powstawal przez tarcie topow rekami i zbieranie z rak tego, co sie przylepilo. Podobnie w Afganistanie- dlategi sie lepi.

Maroc tez moze sie lepic, ale rzadko- taki hasz uzyskuje sie przez wytrzepanie czego sie da ze snopkow (tak snopkow) MJ. W takich snopkach znajduja sie tez meszczaki i hermy- wiec sam hasz tez nie jest najczystszy, a poza tym zawiera duzo resztek z lisci (ze wzgledu na forme uzyskiwania). Nastepnie prasuje sie go w folie, papier i zalewa woskiem.

A dla mnie hasz najlepiej palic z bonga albo fajki z sitkiem. Na szybko moze byc puszka :D

Pozdrawiam

Yo

Tommy Chong

Well-known member
Buchów
0
Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Napisałem ze "nie każdy". Szczególnie ze im dalej od miejsca pochodzenia tym bardziej może się zdarzyć że dystrybutorzy albo dile rozrzedzą go wypełniaczami. Ulica to nie kofiszopy..

Taa, opowiedz mi jak się robi maroko (tak to ze snopków), albo indyjskie charas, bo nie mam zielonego pojęcia :lol3:

Mellow out

Visbiak

Well-known member
Buchów
0
Ostatniego haka jakiego męczyłem próbowałem na igłę na bić, niestety, hak się palił ale spływał po igle jak rozgrzane masło ;/ Najlepiej uformować kuleczkę tak aby był ciąg, wbić do rury, grzać cyban z 5 sek potem podpalić i ciągnąć, jak się zapcha podgrzać w zapchanym miejscu, a i ciągnąć z wyczuciem, leciutko.

MarshaLAW

New member
Buchów
0
polecam butle srebrzastą ;) na ciśnienie aż za dobrze zadziała ;) pozdro

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Gadasz głupoty, haszysz z konsystencją tak zwanej 'plasteliny' jest najlepszej jakości, o tym haszu co mowisz ze jest za***isty tak zwana gruda czyli sypki, to jest gowno w porownaniu do pasteliny czyli zwykła komercha. Pastelina to afghan lub marocco (polm). Tutaj masz fote haszu wysokiej jakosci (afhgan) prosto z nl. To jest własnie to gówno pastelina o czym mowisz, wiesz co ? najlepiej wez troche popal jeszcze, pozwiedzaj, i potem mozesz pier***ic te swoje farmazony, albo zmien dillera bo cie w chu*a robi.
displayimage.php
[/url][/IMG]

Ty tez troche pie****isz głupoty bo sa twarde jak skała hasze i klepia lepiej niz afghan który jest średniakiem jeśli by porównywac całą game odmian haszu.
Twardośc haszu nie jest wskaźnikiem jakości.
Nie ma co porównywać haszyszu bo z roku na rok pojawiają się w coffeshopach nowe gatunki robione z innych odmian, i wszystkie są masakratorami różnia się tylko smakiem,ostroscią niczym więcej, ale napewno Afghan nie należy do czołówki.

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Ty tez troche pie****isz głupoty bo sa twarde jak skała hasze i klepia lepiej niz afghan który jest średniakiem jeśli by porównywac całą game odmian haszu.
Twardośc haszu nie jest wskaźnikiem jakości.
Nie ma co porównywać haszyszu bo z roku na rok pojawiają się w coffeshopach nowe gatunki robione z innych odmian, i wszystkie są masakratorami różnia się tylko smakiem,ostroscią niczym więcej, ale napewno Afghan nie należy do czołówki.

To z pewnościa niepaliłeś afghan hashish, i tylko pie****isz 3 po 3, ogladałeś mr nice ?
na swiecie jest od chu*a podrob haszu, ja z pewnościa mniałem ten 100% jakości, i śmiem twierdzić ze jest najlepszy wraz z polm maroc, maroc polm zero zero chodził po 15 euro w kofikach, sama cena mowi za siebie. .. . . . . .. . 0.15g w bonio z maroca czy afghana i ciebie nie ma, każdy co testował mniał niewiedze i nieogar po 0.15g.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
To z pewnościa niepaliłeś afghan hashish, i tylko pie****isz 3 po 3, ogladałeś mr nice ?
na swiecie jest od chu*a podrob haszu, ja z pewnościa mniałem ten 100% jakości, i śmiem twierdzić ze jest najlepszy wraz z polm maroc, maroc polm zero zero chodził po 15 euro w kofikach, sama cena mowi za siebie. .. . . . . .. . 0.15g w bonio z maroca czy afghana i ciebie nie ma, każdy co testował mniał niewiedze i nieogar po 0.15g.

To sporo przepłaciłeś, bo w the green place w styczniu afghan chodził po 8euro a polm po 10, zero zero tak samo po 10e.
Nie chce mi się z tobą dyskutowac na ten temat... atakujesz kogos a nie masz pojęcia kim ten ktos jest, a swoja amatorke podkreśliłeś mowiąc o plastycznosci haszu i tym że po tym się go poznaje: ) to mi wystarczy aby stwierdzić że mało wiesz, szkoda dyskusji, zachowaj dla siebie swoje racje bo ja sie z nich śmieje.

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Najlepiej wg mnie ze zwykłej fifki. Grudę porządnie podgrzać i rozkruszyć, Z NICZYM NIE MIESZAĆ, nabić do fifki dość mocno, aby kawałeczki się nie wysypywały. Jarać powolutku, małymi buszkami. Delektujemy się czystym, haszyszowym aromatem, bez żadnego tytoniu czy innych wynalazków psujących smak. Satysfakcja gwarantowana.

R

Raver

Guest
Ja zawsze robię sobie taką "kluskę" zwijam w spirale, żeby była dziurka w środku grubości zapałki, wkładam w cybuch od fifki i podgrzewam, haszyk pięknie zacznie się żarzyć i lekko się ciągnie.

thethc

Member
Buchów
0
tylko jak sie pali ze zwykłej fifki to naprawdę trzeba leciutko ciągnąc bo komety z haszu nie polecam.<shiza>I też najczęściej pale ze zwykłej.

happytomato

Well-known member
Buchów
0
Strain hunters wklepać w youtube. Kopalnia wiedzy.
A jak najlepiej palić hasz? Odpowiedź jest prosta: aby było dobrze.
:lol3:

MasterYoda

Loading...
Weteran
Buchów
5
Ja tam sie nie jaram tymi afghanami czy marokanami... Jak jest ziolo dobre to nie ma bata aby hasz byl slaby , i nie ma co sie sugierowac tym ze ktos pie****i ze to czysty afghan bo przeciez nikt nie stal przy ciapatych jak go klepali czy formowali... wiec takie pie****enie mnie smieszy :)

Najlepszy hasz jest jak go sobie zrobisz sam i tyle wtedy masz pewnosc . Co do konzystencji to tez nie ma wiekszego znaczenia ,ja sam czesto robie w formie plasteliny bo taki mi najbardziej odpowiada i nie wietrzeje tak szybko jak ten kruchy, lepiej go przechowywac i palic moim zdaniem. Czasami zostawiam w formie kruchej tylko po to aby miec do lolkow lub innych mixow .

A co do sposobow palenia to chyba pytanie retoryczne :D

CharlesBakens

Well-known member
Buchów
0
Ehhh. Jak mam po bakaniu czytac takie tematy, to wole nie palic.(zartowalem ;p) czyli dobrze zrozumialem, jak jest twardy to podgrzac i pokruszyc i palic z lufy albo joint, a jak jest plastelinka to poprostu uformowac kulke zeby byl przelot i powolutu palic? zakaz dawania linkow do imageshack
jesli dostane taka grude, co mam zrobic najpierw? ***ac kawalek podgrzac i pokruszyc, czy bd za twardy zebym mogl ***ac? Czy poprostu ***ac i wbijac do lufy?

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół