nasiona marihuany

jak poznac chemika ?

Wyszukiwarka Forumowa:

nuke

Well-known member
Buchów
0
Mysle,ze taki temat przyda sie wielu osobom kupujacym od dilerow. Jak poznac,ze ziolo jest naladowane jakimis gownami ?

gez

Well-known member
Buchów
0
przed wypaleniem raczej nie poznasz

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nuke napisał:
Jak poznac,ze ziolo jest naladowane jakimis gownami ?
wali gownem...
a tak serio to ciezko poznac!!czesto jak slabo pachnie i jest mokre to znaczy ze maczali w jakims chujstwie!!

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
przewaznie suche i bardzo smierdzi dziwnie smierdzi ale cos podchodzi zpach pod gandzie gryzacy krztusny dym i duze zwaly sa po nim a oczy to jak mały czajna buehehe elo

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
UWAGA

Chemika najlatwiej poznac po bialym fartuchu i probowce w dloni :thumleft: :tongue: :mrgreen:

Timex

Member
Buchów
4
durielek napisał:
nuke napisał:
Jak poznac,ze ziolo jest naladowane jakimis gownami ?
wali gownem...
a tak serio to ciezko poznac!!czesto jak slabo pachnie i jest mokre to znaczy ze maczali w jakims chu*!!

z miesiąc temu paliłem zioło które właśnie "waliło gównem". Miało taki zapach truskawek, a czuło się normalnie przy tym zapach kupy. Do tego zwała straszna, spania nie bardzo i całkiem blokada na żarcie. W smaku całkiem ok . Podejrzewam ,że zapach może pochodził z jakiegoś oprysku.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
White Skunk śmierdzi kupą nie koniecznie musiał to być chemik.

Ja suszyłem ziółko ale całkowicie się nie ususzyło gdyż miały tyle na sobie żywicy że nadal są nieco mokre i lepkie wiec po tym tez sie nie da rozpoznać a ja chemika nie mam :).

Poznasz po tym, że np kupujesz 1gr a tak naprawde dostajesz 0.6-0.7 ale za to ujarasz się jak świnka. Przynajmniej tak jest u mnie w okolicy.

Mój znajomy chodzi do dila i specjalnie prosi aby było chemiczne ;/ nic dziwnego zupełnie nie robi detoxu i pali jak opentanty "dzień bez 3 gramów to stracony dzień" sprzedał już kompa i kase przejarał, pozniej sprzeda tel. znacie takie historie?

Na szczęście ma spoko brata w moim wieku właśnie wrócił ze szkoły officerskiej, a to był jego komp, zrobił taki sajgon, że koleś chodzi ze śliwą pod okiem :) i gadał chwile ze mną to mu powiedziałem co braciszek na osiedlu wyprawia. Robi mu przymusową terapie odwykową :D w dodatku będzie musiał isć zapie****ać w McDonaldzie żeby odkupić kompa.

To pewnie przez gowno w zielu :sunny:

Za długo był sam w domu to mu odpierdzieliło - chem jest złyyyy... :)

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
takie same jak po innym zielu być może intensywniejsze.. czasami z bólami głowy.. w skrajnych przypadkach drgawki (miałem okazje sie przekonać jak takie typa telepotało)

nuke

Well-known member
Buchów
0
czyli ciezko poznac. Zastanawiam sie tylko skad wszyscy wiedza,ze sa dodawane jakies gowna,skoro prawie nikt nie wie jak to poznac.... :scratch:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Większość osób twierdzących, że pali chemię, tak naprawdę w życiu nie widziało chemii na oczy. Poprostu taki kolo paląc zioło zioło inne niż zwykle (gorsze w smaku, super mocne, o innym zapachu itd.) siedzi i od razu myśli: "co za chemia...".

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
triq napisał:
przewaznie suche i bardzo smierdzi dziwnie
durielek napisał:
jak slabo pachnie i jest mokre to znaczy ze maczali w jakims chu*

I bądź tu mądry człowieku..............

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja wlasnie cos takiego mialem i wiem ze strasznie zle sie po tym czulem!! to musial bys jakis chemik...!!bo wogule slabiej i troche inaczej pachnialo...

G

giboon

Guest
albo po prostu nie wyglada jak trawa, ja 2x trafilem na zwykla samosieje ktora klepala na maxa, i glowa bolala jak nigdy.. to raczej byl chemik :farao: :ncool:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół