• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jak poznac prawdziwy haszysz?

Wyszukiwarka Forumowa:

headkevin

Member
Buchów
0
Witam, sa jakies sposoby poznania prawdziwego haszyszu ?

Bo slyszalem ze robia tez jakis hasz z dopalaczy on wyglada podobnie?

BASF

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Na pewno po dzialaniu. Nie wiem czym sie rozni bo nie palilem.

headkevin

Member
Buchów
0
Wlasnie sprawa sie ma tak, że zawsze paliłem ziółko i nigdy haszu to juz poznam zawsze czy to prawdziwe czy nie ale potem musialem sie przeprowadzic do innego miasta i tam musialem sie pochytac zeby cos zawsze se kupic i dowiedzialem sie tam od paru i mowia ze tu zielska ogolnie malo ale haszu na tony no i faktycznie tak jest hasz tu chodzi po 15zl za 1g i wyglada jak normalny hasz marokanski brazowy i jest w kostce takze niewiem:D

D

delete

Guest
Ostatanio na topie jest chrzczona "czarna plastelinka". Uważajcie

G

Gość

Guest
Po fakehashu faza jest o wiele krótsza, bardziej euforyczna.

oberdiler

Well-known member
Buchów
1
Po fakehashu faza jest o wiele krótsza, bardziej euforyczna.

Ostatnio jakieś chamidło puszcza u mnie coś co nazywa...haszem.
Wyglądem wizualnie przypomina haszysz, natomiast jest konsytencji... hmmm coś jak żużel, ciężko skruszyć, po przypaleniu daje się jakoś obrabiać :/
Podczas palenia ***ie coś jakby kadzidłem takim jak w kościele, de facto mówiąc krótko : ***IE
Czuć później ten niemiły smak w gębie.
Smak w ogóle nie przypomina smaku cannabis.
Faza krótka, dziwna, po***ana...

Moja opinia po pierwszym buszku z dulki owego fake haszu - DOPALACZ

Nie polecam !
TO TRUJE !

Marty Mcfly

Jam jest prawda
Buchów
1
Polecam poczytać o "soap bar haszu". Jest sposób żeby go troche oczyścić a mianowicie: zalewasz taką kostke wrzątkiem, kłujesz nożykiem lub widelcem aż całkowicie się rozdrobni i mieszasz taką miksturę przez chwilę. W kolejnym kroku czekasz aż opadnie wszystko na dno pojemnika. Wylewasz ostrożnie wodę. Widziałem takie wynalazki w wersjach brązowa oraz zielona. W brązowej często dodawane jest kawa lub kakao. W każdym razie jeśli to co opadło na dno po podgrzaniu daje się z powrotem lepić to nie jest tak żle. Widziałem wersje gdzie powstały proszek nawet po podrzaniu nie lepił się wcale. Oznacza to że domieszki jest dużo za dużo a całość zlepiona była strach pomyśleć czym.

headkevin

Member
Buchów
0
Ostatnio jakieś chamidło puszcza u mnie coś co nazywa...haszem.
Wyglądem wizualnie przypomina haszysz, natomiast jest konsytencji... hmmm coś jak żużel, ciężko skruszyć, po przypaleniu daje się jakoś obrabiać :/
Podczas palenia ***ie coś jakby kadzidłem takim jak w kościele, de facto mówiąc krótko : ***IE
Czuć później ten niemiły smak w gębie.
Smak w ogóle nie przypomina smaku cannabis.
Faza krótka, dziwna, po***ana...

Moja opinia po pierwszym buszku z dulki owego fake haszu - DOPALACZ

Nie polecam !
TO TRUJE !

Hmm no to podobne ale tez nie jestem do konca pewny bo niektóry hasz tez jest jak kamień i trza podgrzac żeby skruszyc jak pachnie zwykły hasz przypomina cos zapachem Do MJ ?

GoldenBud

Well-known member
Buchów
0
w polsce, nie od znajomego growera, możesz być pewny, że to fake hasz.

Policz sobie 1g/30pln, z 10g robisz 1 g haszu, to ile powinien kosztować? 200-300pln, a kosztuje 15zł i to ma być prawdziwe. Policz sobie, tam może jest tych trichomów 1 procent;) :)

second

Well-known member
Buchów
0
No w sumie prawda jest ... ja pamiętam jak był u mnie haczyk ładny brązowiótki twrdziótki jak sie go rozkruszyło to było widać tak jakby kawałki rośliny k***ił ziołem i po zapaleniu przyjemnie ***ał trzymał długo...

A potem ktoś wpuścił tzw. Cracka na miasto czyli ten czarny syf co niby miałbyć haszem... haha ja to odrazu wiedziałem że to dopek jest jakieś główno namaczane w JWH i innych tego typu syfach.. Wiem bo sie tym troche też kiedyś interesowałem ale na szczęscie bez skutku xD

A co do Skuna to jest tak każdy chce zarobić nikomu sie nie opłaca narazać dupy za marne grosze :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół