akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

jak przycinac stare liscie??

Wyszukiwarka Forumowa:

jointu

Well-known member
Buchów
0
Ziomki powiedzcie mi jak mam przycinac stare liscie bo mam juz roslnike na wzroscie wegetatywnym z 6 tygodni a mam mało miejsca w boxie a w poniedzielk zmieniam naswietlanie na 12/12 i niewiem jak przycinac stare liscie? mianowicie czy robic to przy samej łodydze czy jakos inaczej wszytsko inne wiem. Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZI

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
ucinaj przy głównej łodydze tylko uważając żeby jej nie uszkodzić :alien: najlepiej rób to żyletką

kombajn

Well-known member
Buchów
0
a nawet jakbym mial sporo tych lisci to bym nie usuwal, potrzebne sa w razie niedoboru etc. Sa one z ednych desek ratunku i obciecie takowego moze nieznacznie zaczac spowalniac ale zalezy to od parti roslin - z dolnych maly wplyw. Nawet przy pobieraniu klonow, jesli z wyzsze polki to moze sie nieznacnie bardzie spowolnic rozwoj.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
O czym ty mowisz :) przycinka wcale nie spowalnia tak strasznie wzrostu oczywiscie jesli nie jest zbyt radykalna wedlog mnie przycinanie rosliny to wrecz koniecznosc jesli sie chce zapewnic dobre naswietlenie nizej polozonych kwiatow

nynlok

Well-known member
Buchów
0
ja gdzies czytalem liscie powinno sie ucinac w polowie dlugosci szypulki czy jak ona sie tam zwie ta lodyzka liscia...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół