nasiona marihuany

Jak przyspieszyc kwitnienie+malo swiatla na balkonie

Wyszukiwarka Forumowa:

pieknyadziu

Well-known member
Buchów
0
Yo, wiem,ze duzo za pozno startuje, ale wczoraj do wody poszly 2x auto jack od paradise seeds. Pestki wygladaja kiepsko cale biale k jednamjest w 1 4 czarna a druga w 1 4 brazowa do tego malutkie.

Beda na balkonie, niestety sloneczko bedzie na nie swiecic tyl 3 4 h dziennie, i pogoda na najblizsze 2 tygodnie to praktycznie zero slonca.. nie mam lampy, a mam mocne postanowieniemdbania o dziewczyny.

Jak przyspieszyc kwitnienie? Chce zdarzyc, zalanie im nie grozi, stoja na podwyzszeniu w glebi balkonu, tak zeby wykorzystywqly max slonca kiedy jestem w pracy i nie moge ich przesuwac, odmpon do pt pracuje 7 19 a w domu jestem po 20.

zostalo mi troche hypro terra zmzeszlego roku, lac oporowo? Npk 2 5 5.

Martwi mnie ta pogoda strasznie, zastanawialem sie czy nie pocz3kac z tydzien za jakimkolwiek slonkiem, ale czas goni nas Pzdr

songo_kan

Well-known member
Buchów
0
no to juz po ptakach. to teraz na wega daj im biohumus a na flo hypro no i zadbaj o jak najwiecej slonka. bedzie dobrze nie zawsze pogoda sie sprawdza jaka zapowiadaja na 2 tyg.

pieknyadziu

Well-known member
Buchów
0
Jestem w nl, nie ma tu biohumusa, moge kupic cos na grow ale dopiero w piatekmbo poki co pusty w chu jestem.

Na flo mam z zeszlego roku-mam nadzieje zemnie przeterminowane,nie ma daty wybitej, sa tylko numery partii.

Mam bio bloom top max i pk canna 13/14 .

CienkiLolek

GrubyBolek
Buchów
0
Jeśli z zeszłego roku i stało sobie w chłodym miejscu to myślę, że się nada :) Trochę to będzie na wariackich papierach ale do odważnych świat należy. Ludzie jeszcze później sadzą i dobre plony zbierają

pieknyadziu

Well-known member
Buchów
0
Jeszcze jedno wazne pytanie czy jak zamowie 200l ziemi w holandii to wysylka bedzie jakas mega droga? Przysla normalnie? Moze maja swoj transport pzdr.

Mam wlasnie problem z dostarczeniem ziemi na chate musze ciskac z buta 2.5 km w 1 manke do growshopu....

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół