nasiona marihuany

Jak przytrenowac mojego LR?

Wyszukiwarka Forumowa:

Furi

Well-known member
Buchów
0
Jak przytrenowac mojego LR? zeby wygladał tak jak na foto.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
wow, to chyba nie jest LR, on ma tylko 1 szczyt. Dziwny plant. FIM LR-om też się nie robi, bo nowe szczyty nie zdążą wyrosnąć. To na pewno LR?

S

sdfsdf

Guest
moze on byl trzymany dlugo na foto 24/0
czytalem ze planty na takim fotoperiodzie moga rosnac tak dlugo az sie zmieni oswietlenia na 12/12
niewiem nie uprawialem jeszcze LR choc mam jego pestki.
pozdro!

Furi

Well-known member
Buchów
0
ale LR jest fotoobojetny wiec nie wiem czy to jakoas roznica czy oswietlam 24/0 czy 12/12 ?

R

Rider

Guest
Plant bedzie mniejszy ale niewpływa to na jego zakwitanie.

Najwidoczniej koles zna sie na rzeczy sadzac po zdjeciu.Moze cos w rodzaju lst a switło było bardziej z boku? ehh cholera wie :sunny:

S

sdfsdf

Guest
Furi napisał:
ale LR jest fotoobojetny
hmm to mnie teraz zaskoczyles! niewiedzialem o tym! moze to jest jakas krzyzowka LR z czyms tam.. sam niewiem. dziwna sprawa :p
Pozdro!

[ Dodano: 2006-06-26, 20:22 ]
chociarz kiedys slyszalem o rekordowym plonie z LR i byl naprawde duzy! ale nie pisalo nic pozatym ze koles stworzyl idealne warunki... widocznie jest to mozliwe ;) Pozdro!

Furi

Well-known member
Buchów
0
chcialbym mojego LR tak przytrenowac ale nadal nie mam pojecia jak. Jesli ktos ma cos do napisania na ten temat to prosze bardzo :)

S

sdfsdf

Guest
zaciekawil mnie temat LR wiec troche zaczelem szukac na ten temat info no i znalazlem topic na jakims forum o uprawie i sadze ze autor fotki zastosowal LST
oto dowod na nieco innym krzaczku ;] jak widac tutaj jest wiecej szczytow! co prawda mniejszych ale sa. koles mogl uzywac jakis stymulatorow wzrostu czy cos takiego i oto efekty!
pozdro!

http://www.getfreeride.org/forum/index.php?showtopic=57

Furi

Well-known member
Buchów
0
hmm dzieki za pomoc ale jesli ktos ma cos do dodania to prosze !! :santa:

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
temu wyglada inaczej bo jest z innego SB, jak w opisie Linia: NL #2 / William's Wonder / Nieznana, moze latwiej poddawala sie treningowi niz odmiana z Joint Doctor's

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
LR da się trenować LST po "położeniu" planta główny top nieco zwalnia wzrost ale za to zaczynają wychodzić inne szczyty do światła według mnie LST dla LRa ma sens.
Lr lubi mieć przewiewnie i nieco niższą temperaturę około 23-25 C tylko przy kwitnieniu można podnieść o kilka stopni. Przy dobrym treningu i stałych warunkach środowiskowych można wyciągnąć sporo g. z planta wiem to z autopsji :).

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
quakemind napisał:
temu wyglada inaczej bo jest z innego SB, jak w opisie Linia: NL #2 / William's Wonder / Nieznana, moze latwiej poddawala sie treningowi niz odmiana z Joint Doctor
Na moje to te LRy przechodziły selekcje bo pewnie sami wiecie jakie krasnoludy nieraz wychodzą ;) Jak te ES od Ciebie ;) Ziom z takiej ES miał około 1-2g ;P

dimartino

Well-known member
Buchów
0
a czy dobrym treningiem moge zrekompensować słabe światło i brak vegu ?? np taki super cropping tylko że indoor :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół