nasiona marihuany

Jak sprawdzić miejscówkę?

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam
Macie/znacie jakieś sposoby na to, aby sprawdzić czy ludzie przechodzą, chodzą etc. przez miejscę w którym ma wyrosnąć konopia?
Myślałem zeby coś zostawić, ale... Co żeby kazdy sie pokusil, a nie bylo duzo warte? Zeby nie przyciągało ludzi którzy szli gdzieś dalej, a zobaczyli i podeszli ?

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
wydrukuj jakis banknot i poloz jak ktos obczai to napewno podniesie i nawet jak wyzuci to pewnie w inne miejsce wiec bedziesz wiedzial czy ktos go ruszal czy nie ( nigdy tego nie robilem )

D

delete

Guest
tak... ciekawe kto w trawie nie idąc dokładnie tą drogą (trawa wysoka, z pół mietra) zobaczy banknocik? a kto ganje która moze byc "troche" bardziej widoczna niz ten banknot ; d Musiał bym chyba ten banknot powiesic na ałazce jakiejś czy cos, ale wiara by sie bała wziaść czy coś... wiadomo jak ludzie

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
roz*** sobie namiot i patrz czy ktos nie przechodzi... Dzizas jakie denne pytanie

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
hehehe... pytanie nie jest zle, bo miejscowka jest wazna, a duzo ludzi potracilo swoje dzieciaczki :)

Ja chyba obwiaze cienka nitka wokol drzew, krzakow itp. jak ktos ja ***ie, to znaczy ze cos tam lazi. :). Ale z tym banknotem to nie taki zly pomysl :)

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
borsuk2216 napisał:
wydrukuj jakis banknot i poloz jak ktos obczai to napewno podniesie i nawet jak wyzuci to pewnie w inne miejsce wiec bedziesz wiedzial czy ktos go ruszal czy nie ( nigdy tego nie robilem )

Heh a pomyslales ze wiatr moze go przeniesc :p niema co debatowac najlepiej poprostu obserwowac interesujace miejsce zwracac uwage na to czy sa wydeptane sciezki i wybierac miejsca trudno dostepne i na uboczu :thumright:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
to ze ktos nie przechodzil przez tydzien nie znaczy ze wogole nie bedzie przechodzil. To jest taka jakby loteria. Ja mam krzaki na za***istym przypale, bo jakies 30m od ulicy, pomiedzy domami, ale jakos nikt nie za***al ani nic. Fakt ze prawdopodobienstwo wykrycia jest duze, ale mnie to pie****i.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
100 % pewnosci nie bedziesz mial nigdy bo zawsze ktos moze wyczajic nawet przez czysty przypadek jednak im miejsce bardziej trudno dostepne tym szansa wykrycia mniejsza wiec mysle ze warto poswiecic troche czasu na wybranie dobrej miejscowki :thumright:

D

delete

Guest
no szukam długo, mam 2 dobre miejsca, byjamniej tak mi się wydaje, ale czy ktos tam nie chodzi... na jednym chyab sprobuje z nitkami, a na drógim nie ma drzewek zabardzo, inie wiem, ale pokombinuje cos ; o

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
bys musial jeszcze co 2tyg. sprawdzac przez caly okres do wysadzenia, zeby wiedziec jak czesto ktos tam bedzie przechodzil, bo raz moze zostawic tam slad, calkiem przypadkowo, moze to nie onaczac ze miejscowka jest spalona

D

delete

Guest
wiesz, jak ktos raz na tydzien przejdzie 50m od miejscówki (polanka) lub po niej gdzies na skraju (polanki) to moze nie az tak spalona, low ryder jest mały ;d no ale HH czy cos, będzie się zucac w oczy ; (

Co jakis czas będe spradzał, ale nie zaczęsto, zeby nie wydeptac sciezki, najlepiej zimą ; ] najwidzoczniejsze ślady ; d

Myślałem nad "obwiązaniem" miejscówki (polanki do okoła) taką tasma biało-czerwoną, jak sie wykopy czy coś obiązuje, jak ja pozrywają, to znaczy ze ktos chodzi, ale mogą też zwierzaki zerwać... Przynajmniej ludzi ebeda wiedziec ze to czyjes, i nie beda się tak pałętac...

zrobię taki eksperyment... Ile ludzi (ile razy byly nowe slady) bez i z taką folią do okoła

Patron

Well-known member
Buchów
1
Ghonox napisał:
Przynajmniej ludzi ebeda wiedziec ze to czyjes, i nie beda się tak pałętac...

własnie jak luzie wiedza ze to jest kogos to jeszcze bardziej ich to interesuje

D

delete

Guest
wątpię, moze pomyslą że to czyjaś polanka dla krów czy coś, lub pod szkółkę leśną ; ]

Jak to jest z tymi szkułkami leśnymi? Ktoś je sprawdza czy cos? bo takie miejsce było by git... ) zwierzaków, 0 ludzi... ; o tylko mogli by się przyczepic ze wycinam cos z szkółki... ja to jest z tym?

Szewa

Member
Buchów
0
Dobry pomysl z ta szkołką leśna przynajmneij u mnie w okolicy jest kilka i wszystkie sa ogrodzone i tam napewno nikt nie chodzi :queen:

D

delete

Guest
zdziwił byś się... nitki pozrywane 2 ; d ale to chyab jakies zwierze, wątpię żeby ludzi echodizli w takich choinkach, za rok podorsna i bedzie jeszcze gorzej ^^

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół