akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak sprawdzić miejscówkę?

Wyszukiwarka Forumowa:

zboczony

Well-known member
Buchów
0
Odpowiedz na pytanie zawarte w temacie: Ja mam na to taki pomysl, aby poprostu w danym miejscu, miejscowce, spocie, posadzic dziko rosnaca samosiejke, lub jak ktos nie ma w okolicy (wtedy lepiej bo sie bedzie bardziej wyrozniac)z nasion konopii do wedkarstwa czy karmy dla papug, zajmie co prawda jeden sezon, ale sposob moim zdaniem najlepszy i najskuteczniejszy. Mozna od razu wysiac, pelno takich spotow do testow, i najlepiej ofc sadzic, tak zeby jak najbardziej bylo widac, ze ktos to posadzil specjalnie ;p . U mnie samosiejka rosnie, wielka 1,5-3 metrowa i wyglada identycznie, jak konopie, zwlaszcza ze to sa konopie ^^. Sprawdzic w ten sposob mozemy wszystkie czynniki, dzialajace na nasza roslinke
ku**a ale głupi sposub jak zasiejesz samosieje to ci ku**a planty zapyli jak nie tobie to komuśi bedziesz nasiona palił!!!!!! ku**a ku**a ku**a logika gdzie tu jest? niech mnie piorun siarczysty ognisty strzeli jak sie myle

Fiffy

Well-known member
Buchów
0
Zawsze można męszczaków wyciąć. Szczelił Cię pierun? :) Pomysł może i nienajgorszy.

Łona

Member
Buchów
1
Zauwaz ze temat jest "Jak sprawdzic spota" a nie jak chronic spota, na mysli mialem zeby testowac po rpostu rozne miejsca pod wzgledem przypalowosci, przydatnosci, takimi roslinkami, ktorych nie szkoda. PAtrzec jak ludzie je kradna, jak zra sarny, jak gnija w deszczu, oprocz przypalowosci, a jak lepiej sprawdzic czy miejscowka jest dobra na zasianie maryski, jak nie posadzenie maryski ? :spalony:. Co do zapylania, jesli sier ma samemu uprawe, w poblizu, badz sie ktos obawia komus zapylic, co za problem wyrwac ? No chyba ze ktos zapomnial gdzie posadzil xD tyle ze sadzi sie cos takiego po to wlasnie by obserwowac.
Tak wiec zeby wszycy mnie sobrze zrozumiali cel tego jest jeden - sprawdzenie miejscowki.

Djboro

Well-known member
Buchów
0
co do mojego pomysłu - zwierzęta to taki sam wróg dla naszych roslin jak i ludzie ! ;D:smokee:

luszyn

Well-known member
Buchów
0
zaminować :crazy: ... lepiej sprawdź czy latem tam będzie słońce i czy nie zgnije ci roślina po długich deszczach to warto brać pod uwagę...a czy ktoś ci go wyrwie czy nie ;] loteria

3ndrin

Well-known member
Buchów
0
Jak wylazysz tam jakis hajs to gosc bedzie tam lazil co chwila i sprawdzal czy niema inych zeczy:smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół