akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak Stłumic zapach jointa

Wyszukiwarka Forumowa:

spalony247

Active member
Buchów
0
Yo!

Mam takie pytanko , a mianowicie co moge zrobic ze gdy bd palił lolka to nie bd czuć wokół zapachu weed'a ?:zjarany::smokee:

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Filtr węglowy w pomieszczeniu w rurze z wentylatorem obok miejsca palenia.

Już lepiej odłóż sobie na waporyzer.

Rafik

Well-known member
Buchów
0
To chyba pozostaje przenośny waporyzer albo olej haszowy zapakowany w e-papieros.

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Dokładnie. Można też balony zrobić a potem się z nich zaciągać. Ale żeby je napompować to trzeba właśnie wydechem albo jak wcześnie pisałem i tak potrzebny waporyzer xD

spalony247

Active member
Buchów
0
eee to lipa ;/ , teraz na wyjeździe jestem za granica i tu na osiedlu to przypałowo jest , i nie znalazłęm miejscóki jeszcze dobrej

oo wymyslilem , wloze jazz do gilzy mentolowej , wie ktos moze jakie są fajki z gilzami mentolowymi ?, ale zeby ten mentol nie był we filtrze bo filter zrobie własny

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
masz sie czym przejmowac naprawde zapachem ziola i to jeszcze na dworze .... stary z takim tematem to powinli cie wyslac dla noob guild sry za pociski ale taka prawda ... zaloz sobie maske gazowa na twarz ... a tak na powaznie ziolo po WC lub innej metody nie ma zawsze bedzie pachniec :D

babum

Well-known member
Weteran
Buchów
4
teraz na wyjeździe jestem za granica i tu na osiedlu to przypałowo jest
przeciez trawa tylko u nas jest scigana jak za morderstwo, za granica to jest dopiero nie przypalowo, do kosza z tym

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół