• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jak szybko męska roslina potrafi zapłodnić

Wyszukiwarka Forumowa:

ekoludekMJ

Active member
Buchów
0
Witam wszystkich grownerów,
jeżeli to jest gdzieś a pytam to serdecznie przepraszam ale szukalem i nie znalalzlem.
Jak szybko męska roslina od kiedy ujawnia swoją płeć moze zapłodnić rośline żenską?(ile to trwa az bedzie gotowa)
ponieważ roslinki mi pokazaly płec lecz 2 jeszcze nie;/ i nie jestem czesto na spocie i nie chcialbym mieć bonusów w ksztalcie nasiona.:sunny:

stefan9

Well-known member
Buchów
0
jak kielichy się otworzą, a jak płci jeszcze nie pokazały to masz minimum 2 tygodnie od pokazania płci:)

G

Gość

Guest
W ogóle to jest po***ane z facetami. Kiedyś miałem męskiego z femką i zaraz po zobaczeniu, że męski to męski (7 dni chyba) wy***ałem go. nawet nie zdążył otworzyć kielichów dobrze. Zbieram femke i patrzę a tam kilkanaście nasion dobrych i gotowych do wysadzenia. Chore jakieś ku**a. :D :spalony:

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
męskie z reguły szybciej majty zdejmują niż żeńskie - jak coś do dziś się nie określiło nawet bez preflowerów, to najprawdopodobniej jest to damka.

jak będziesz odwiedzał spota raz w tygodniu i patrzył uważnie, to nie przegapisz męszczaka.
<peace>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół