nasiona marihuany

Jak to jest prawnie? ile lat za co?

Wyszukiwarka Forumowa:
F

fersone

Guest
Ile jest lat za posiadanie? A ile za hodowle? Ile jest od jednego krzaka? A ile np. za 10, 20 krzakow? Zlapali kogos z was?

Mazar

Well-known member
Buchów
0
fersone, a co masz jakis przypał? :scratch:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehe troche duzo tego!!moze ktos wytnie z tekstu najwazniejsze wiadomosci dla nas??

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
1. Za przewozenie z zagranicy lub wywozenie- do lat 5. ( jeśli przewozi się znaczne ilości sprawca podlega grzywnie i karze pozbawienia wolnści do lat 10)
2. Za handlowanie środkami odurzającymi - od 6 miesięcy do lat 8.
3. Kogo przyłapano jak czyni przygotowania do akcji wyżej wymienionych podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
4. Kto, częstuje, ułatwia albo umożliwia ich użycie albo nakłania do użycia takiego środka lub substancji, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
5. Jeśli jest to osoba poniżej 18 roku życia – do lat 5.
6. Za posiadanie – do 3 lat.
7. Za uprawianie – do 2 lat
8. Oczywiscie zawsze mogą pie****nąc grzywne (oficjalnie na cele zapobiegania i zwalczania narkomanii) w wysokości do 50.000 zł.
9. Najczęściej występujaca karą za małe ilości są zawiasy i grzywna, jeśli chodzi o nieletnich zawiasy, grzywna i oczywiście kurator.

….troche niedokładnie ale chce mi się dalej pisać :tongue:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a wie ktos co do ilosci roslinek??jak sie ma 6 to nie to samo co 60 :geek:

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
durielek napisał:
a wie ktos co do ilosci roslinek??jak sie ma 6 to nie to samo co 60

Jesli sie nie myle to przedzial jest od 6 miechow do 2 lat a jesli sie myle poprawcie mnie :p :thumright:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dobra jestem nie karany!!ani za posiadanie ani za nic...!a psy znajduja u mnie 8 roslinek!!ale nikt nie pucowal mnie ze diluje czy cos tylko poczul ktos zapach albo jakas sasiadka wykapowala!!oczywiscie jestem pelnoletni i uczeszczam jeszcze do szkoly sredniej!!czy pujde za o siedziec czy moze skaczyc sie na zawiasach??

[ Dodano: 2006-09-15, 22:43 ]
bo 8 roslinek to sa plany na przyszlosc!!tak sobie planuje dorabiac troszke flotki no bo wiadomo Polska:)

[ Dodano: 2006-09-15, 22:49 ]
a narazie benda tylko 2!

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Durielek po co się tak srać? Za dużo myślisz, za mało działasz.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Cz4rek napisał:
Durielek po co się tak srać? Za dużo myślisz, za mało działasz.
hehe chce wiedziec na przyszlosc jak cos!!wiem ze o 2 rosliny sie nie boje bo mi malo co zrobia!!ale niechcial bym pujsc lezec za 8roslinek na 2 lata kurde :pl:

S

Smookey

Guest
Ja sie tym nie przejmuje.Mam za***istą opinię u dzielnicowego.Miałem służyć w straży granicznej.Zero zawiasów, kłopotów z prawem.Mogą mi na kant ch...a skoczyć.A pięknie jest patrzeć jak maleństwo dorasta, nabiera charakteru.Nie odmówie sobie tego do pierwszej wpadki.W budynku obok mieszka były gliniarz ale też go z policji wyrzucili za jakieś wałki.

Pozdrawiam\o/

anemi

New member
Buchów
0
A ja mam takie pytanie, czy mozna legalnie przewozic same nasiona??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół