• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak to jest z paleniem w Turcji

Wyszukiwarka Forumowa:

Pieczara

Well-known member
Buchów
0
Witam

Za 2 tygodnie jade z zona na wakacje do Turcji konkretnie to Marmaris :jaraczz:i chcialem sie Was poradzic czy idzie cos tam ogarnac jakas grude czy ziolko jak z cenami i wagowo <wodna>moze ktos z Was juz tam byl i wie co i jak.Druga sprawa to jak to z psami tam jest bo dluzsza wizyta mnie nie interesuje:sunny:.
Z gory dziekuje za wszelkie pomocne odpowiedzi.
P.S.Chcialem cos znalezc ale bez nic mi sie nie udalo,jezeli juz jest taki temat to przepraszam:crazy:

S

Synek z zawodu

Guest
Byłem w Marmaris , fajne miasto (w ch*j za***istych klubów) ale ku**a plaża i "morze" dramat (zresztą sam się przekonasz;) )... Co do palenia to łażą promenadą wieczorami dziwne typy i gadają " haszisz , marijuana , kokaina " , ale osobiście nie brałem od nich bo śmierdzieli mi wałkiem . Z tego co wiem to policja w sprawach narkotyków jest rygorystyczna więc raczej nie polecam szukania przygód ;) zrób sobie lepiej detox wyjdziesz na tym najlepiej :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół