akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak to ...?

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam ostatnio zastanawiałem sie nad sprawą taką że mam krzaka White Russian AF FEM i jest ona uznawana za najmocniejszą odmianę moja jest już dojrzała i paliłem to 3 lufy i ciężko było a kiedyś paliłem taki towar że 1 lufa na 2 i miałem piz*e życia . O co chodzi ? WR jest najmocniejsza to jak to możliwe że po tamtym miałem większy zgon ? :spalony:

djganja

Well-known member
Buchów
0
hehe no coz na poczatku zawsze kopie najlepiej, z czasem tolerancja sie zwieksza :)

SENSIMAJSTER

: )
Weteran
Buchów
0
Wysusz prawidłowo i zrób curring, to zobaczysz jak moc zioła wzrośnie...

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
wg mnie często Af'y są słabsze od normalnych

afroman123

Well-known member
Buchów
0
AF'y nie maja porownania z normalnymi odmianami , sa o wiele slabsze i zamulaja

ddobrydzien

Well-known member
Buchów
0
AF'y nie maja porownania z normalnymi odmianami , sa o wiele slabsze i zamulaja

palilem swojego sper critical af ( dobrze wysuszony) i wcale mnie nie amulal a nawet przciwnie byla niezla beka. a co do glownego pytania napisz jak suszyles swoje palenie i ile czasu? moim zdaniem moc palenia nie jest zalezna calkowie od tego co to za odmiana ale jak i gdzie ja uprawiasz.

D

delete

Guest
Suszyłem pare małych topów w piekarniku na szybko dlatego mogło być takie słabe . Zobaczymy jak wysuszę resztę normalnie :spalony:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Zależy też od tego, jak cała uprawa przebiegała i czy za wcześnie nie była ścięta.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół