Ciekawa historia ale gdzie miałes te uprawę, w tym kanale? Ciezko wywnioskować z postu
w kanale ocieplonym styropianem a podłoga rozkopa na 1 metr poniżej fundamentwu .4 lamp 400w i jedna 600 pod deskami ladnie wygłuszone welna mineralna .
Ciekawa historia ale gdzie miałes te uprawę, w tym kanale? Ciezko wywnioskować z postu
"Ważne jest też kiedy sprawca dopuszcza się drugiego przestępstwa. Musi on je popełnić w ciągu 5 lat od odbycia poprzedniej kary. Jeżeli zatem sprawca popełnia przestępstwo umyślne podobne ale okres jaki upłynął od odbycia kary pozbawienia wolności jest dłuższy niż 5 lat, to nie działa on w warunkach recydywy."
Hmm? wsumie to minelo prawie 6 lat odkad go zlapali
To raczej nie on.Szukam gdzieś tego artykułu ale nie mogę nic znalezc jakąś dobrą duszyczka poratuje linkiem? Znalazłem coś podobnego z 2020 roku. https://www.tarnow.net.pl/articles/s/i/284912#!
Volvo wpadł w 2015/2016 wątpię by chciał wpaść jako recydywa po prostu mi chodzi o artykuł z tego Onetu co tak ludzie wcześniej o nim pisali.To raczej nie on.
A no tak, myślałem o czymś innym pisząc postaVolvo wpadł w 2015/2016 wątpię by chciał wpaść jako recydywa po prostu mi chodzi o artykuł z tego Onetu co tak ludzie wcześniej o nim pisali.