nasiona marihuany

Jak usuwać kwiaty i wszystko o Afghanie?

Wyszukiwarka Forumowa:
A

Afghan7

Guest
Nie wiem dokładnie jak postępować z Afghanem żeby wychodować dobre ziele. Problem tkwi w tym że nie za bardzo wiem w jaki sposób uchronić rosline przed zapyleniem i kiedy dokonać zbioru przed czy po zakwitnięci rosliny. Jeśli ktoś miałby jakieś info to piszcie. Pozdro!!!!!!!! :rendeer:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe ... to jest chyhba logiczne że rośline się scina po zakwitnięciu rośliny... musisz tyle chodowac ile ta odmiana wymaga ile przy zakupie afghan potrzebowal FLOW a ile VEG pisało?? dostosuj sie do opisu tej rosliny i warunków

A

Afghan7

Guest
Dziekówa !!! Za dziesieć ziaren zapłaciłem 120zł. A zbiór ma być po 9-10 miesiącach! Mam jeszcze pytanko co trzeba zrobic zeby było za***iste do palenia i zeby nie miało ziaren bo chyba nie oto w tym chodzi ??? :flower:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Afgan rosnący 9-10 miechów ? Piękny wałek.

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
A zbiór ma być po 9-10 miesiącach
chyba w 9 lub 10 tygodniu
lub wrzesien/pażdziernik jakbys sadził na zewnątrz

Zeby nie było ziaren musisz usunac meskie rosliny zanim zapyla żenskie.
jak wygladaja facet i babka masz gdzies na forum pozdro

A

Afghan7

Guest
A jak ze światłem ile godzin i czy wystarczy żarówka 200v czy specjalna lampka ?? :pale:

G

grasamator

Guest
jak niebędziesz miał co zrobić z gotowym zielem to poślij mi pocztą hihi

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
10 miesięci to jakbys wysadzil 1 maja to bys zbiory miał w lutym :D czyli niezły wałek a afghan na pewno nie kosztuje 120 zł i ktoś cie delikatnie mówiąc WYJ***AŁ W DUPKĘ

A

Afghan7

Guest
Mam jeszcze jedno pytanie czy moge świecić lampka na roślinke 24h na dobe i czy to nie skomplikuje nic i bedzie mocna ?? :flower:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Gdzie kupiłeś te pie****one nasiona ?

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
9/10 chodzi o wrzesień październik... Nie licząc tego to na 99% masz konopię przemysłową, której kilogram nasion kosztuje 5zł, a właścicie tego sklepu zapie****ił twoje pieniądze.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół