G
ggg
Guest
Z tego co wszyscy piszą to dół pod konopię nalezy wykopać o wymiarach 30x30x30 cm. Ale z doświadczenia wiem że system korzeniowy roślin ( zazwyczaj) przybiera kształt stożka odwróconego dnem do góry
o coś takiego |
----------|----------
\ ...................../
\ ................ /
\ ............./
\ ........./
\ .... /
\ ../
\/
Jeśli tak jest to po co kopać dół kwardratowy skoro można wykopać o kształcie stożka i zaoszczędzić na ziemi?. Nie mówię, że mam rację bo tego nie wiem, ale może ktoś by napisał jak wyglądają te korzenie. Prosiłbym jednak o wypowiedź osobby, która będzie wiedzała coś a nie tylko pisze by nabiajać posty.
hm.... niestety ten rysunek mi nie wyszedł ale narysujcie sobie stożek i odróćcie go szeroką stroną do góry a czubkiem do dołu.
o coś takiego |
----------|----------
\ ...................../
\ ................ /
\ ............./
\ ........./
\ .... /
\ ../
\/
Jeśli tak jest to po co kopać dół kwardratowy skoro można wykopać o kształcie stożka i zaoszczędzić na ziemi?. Nie mówię, że mam rację bo tego nie wiem, ale może ktoś by napisał jak wyglądają te korzenie. Prosiłbym jednak o wypowiedź osobby, która będzie wiedzała coś a nie tylko pisze by nabiajać posty.
hm.... niestety ten rysunek mi nie wyszedł ale narysujcie sobie stożek i odróćcie go szeroką stroną do góry a czubkiem do dołu.