nasiona marihuany

jak z lufki!!!!!!!!!???

• Autor wątku hohliczekk
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
H

hohliczekk

Guest
jestem poczatkujacy .. ostatnio z kumplem ktory tez jeszcze nie palil zapailismy z lufki wypalilismy 0.5 g na dwoch i nic nam nie bylo kompletnie!! :(:( .. pozzniej sie tak zastanawialem ze moze zle to nabilismy.. a mianowicie od tej szerszej stronki lufki i nie bylo zbyt dobrze ugniecione.. i jeszcze chcialem sie dowiedziec czy przed kazdym sciagneiciem bucha nalezy podpalac tą trawke w lufce?? ?? moze wam sie ten tematr wydac smieszny ale prosze o wyczerpująca odp .. z gory THX ../.

depres15

Well-known member
Buchów
0
łoo jak ja jaralem pierwszy raz to nic nie mialem ale sciaglem moze z 4 chmurki ale podejzewam ze jak bym zjaral pol gieta to na bank bym sie cieszyl :D musieliscie miec hu**wy stuff

D

delete

Guest
albo hohliczekk moze niewiesz ze to sie wciaga heh i trzyma w plucach :)

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
a wogole wiecie jak wyglada skun? moze sprzedal wam ktos przyprawe jakas i tyle pol gieta na 2 to minimum 3 szkla a wiec musialo cos kopnac a jeszcze pierwszy raz to hoho cwiara by wystarczyla

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
lufkę najlepiej aplikuje się odbytniczo. Wtedy gram na 20 osób wystarczy.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ale ty jestes pie****niety ja....!ku**a co to za ruznica jakbyscie to wypalili?? czy z bardziej ubitej lufki,czy z mniej,czy z bonga czy tez z dupy twojego starego!!ej i wy czy jestescie juz kapletnie przydupceni?? niewiecie ze to co nabijecie musi sie palic??nie paliliscie lub niewidzieliscie przynajmniej jak ktos pali fajki i jak wyglada tyton jak sie pali??chyba jestes ze szkoly dla umyslowo chorych, i odizolowani od spoleczenstwa , a z kumplem zapaliles trawe rosnaca kolo osrodka(zwykla trawe)!
wiesz jak wyglada dym?? jesli takowy wciagneles do pluc i byl on w gestosci zblizony do tej jak bys fajke zapalil to znaczy ze dobze sciagneliscie hity!

[ Dodano: 2006-06-07, 21:40 ]
poprostu takim frajerom jak wy wkrecili najzwyklejszego walka!! i niedziwie sie im wcale...

JUJA_THC

Member
Buchów
0
albo jesteś ułomem albo ostro wkręcasz. Jeżeli to pierwsze to potrenuj najpierw wbijając tytoń w lufke (od przodu) i ściągnij dym do płuc i przytrzymaj trochę. najlepiej jakbyś zapalił z kimś kogo znasz i już palił, :bounce:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
po tym co pisze to jest jakies dziecko co ma12-13lat i niewiecej...
hohliczeku m ganja niejest dla dzieci...

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
boza ja sie wyczerpalem czytajac ten post
mnie tam sie podobal... przynajmniej sie usmialem ROTFL!!

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja powiem jedno nich napisze cos otym co palił i jak palił
mi sie wydaje ze palił siano
napisz jak to wyglądało ile było jaki miało zapach ile spaliłes jak paliłes
niebde pytal z kąd miałes ale wystarczy jak napiszesz czy z pewnego zrudła czy od ziomka na chodniku którego nieznałes

H

hohliczekk

Guest
nie no to byla na 10000% prawidziwa trawa.. tylko mi sie wydaje ze moze zle sie zaciagalem czy cos;//

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
durielek napisał:
ale ty jestes pier******** ja....!k****** co to za ruznica jakbyscie to wypalili?? czy z bardziej ubitej lufki,czy z mniej,czy z bonga czy tez z dupy twojego starego!!ej i wy czy jestescie juz kapletnie przydupceni?? niewiecie ze to co nabijecie musi sie palic??nie paliliscie lub niewidzieliscie przynajmniej jak ktos pali fajki i jak wyglada tyton jak sie pali??chyba jestes ze szkoly dla umyslowo chorych, i odizolowani od spoleczenstwa , a z kumplem zapaliles trawe rosnaca kolo osrodka(zwykla trawe)!
wiesz jak wyglada dym?? jesli takowy wciagneles do pluc i byl on w gestosci zblizony do tej jak bys fajke zapalil to znaczy ze dobze sciagneliscie hity!

[ Dodano: 2006-06-07, 21:40 ]
poprostu takim fra*** jak wy wkrecili najzwyklejszego walka!! i niedziwie sie im wcale...

Jesteś popie****onym cwelem.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ten temat brzmi jak nędzna prowokacja.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół