• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak zacząć ,pierwszy raz :)

Wyszukiwarka Forumowa:

LIPTEKKK

Member
Buchów
0
Siemano , chciałbym sobie posadzić "pomidora" , mieszkam na wsi nie opodal rzeki (od razu za domem) , przy rzece rosną krzaki jest lasek itp. . Chciałbym posadzić tam automata lub outdoor. I tu moje pytanie co będzie lepsze ? Jak wybrać odpowiednie miejsce itp. . Prosiłbym o wytłumaczenie czym sie różni AF od outdoor'u jesli chodzi o naswietlanie?:spalony::spalony:

Kazalkon

Well-known member
Buchów
0
Pozwól że Ci pomogę.

W lewym górnym rogu strony na której właśnie jesteś ( forum.haszysz.com jakbyś miał wątpliwości ) znajduje się takie białe pole. Znajduje się ono pod tym zielonym logiem. Zaraz obok jest przycisk "Szukaj".

Skoro znalazłeś już to "białe pole", możemy przejść do kolejnego etapu - szukanie !

Wpisz w białe pole interesującą cię fraze, np: Automat outdoor
Następnie przekieruj kursor myszki na przycisk "Szukaj" i kliknij swoim palcem lewy przycisk myszy.

UDAŁO SIĘ !

To nie było chyba takie trudne, prawda?

LIPTEKKK

Member
Buchów
0
tak i co dalej ? dobra bez jaj , serio nie moge znajść zadowalających mnie informacji , szukałem już wcześniej , czytałem itp.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół