nasiona marihuany

Jak zamontować wentylacje w boxie?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

Sed

Guest
Mam zamiar ruszyć z nowym indorem tylko nie wiem jak zamontować wentylator-prosiłbym
o jakeeś rady.Czy można kupic jakiś wentylatorek z podłączeniem bezpośrednio do gniazdka? :oops:
 

chaszczu

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Lip 8, 2005
Postów
1,220
Buchów
25
wycinasz w boxie odpoiwiedniej wielkosci dziure, przykrecasz, przyklejasz wentylatorki 80mm, podlaczasz je do zasilacza 12v, musisz obciac wtyczki od wentylkow i zasilacza i przymontowac kabelkami, potem wszystko zaizolowac i wporzątku
 

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Lip 9, 2005
Postów
2,908
Buchów
10
Wydaje mi sie to strasznie skomplikowane... zobacze jak bedzie gdy bede podlaczal.
 

chaszczu

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Lip 8, 2005
Postów
1,220
Buchów
25
to tylko wydaje sie skomplikowane, a na prawde jest prostsze niez myslisz, tylko uwazaj jak bedzie podlaczac, prad kopie mocniej niz ganja :)
 
S

Sed

Guest
A jak wygląda ten zasilacz 12v i gdzie go można kupić tylko się nie śmiać o elektryce to
ja nie mam zielonego pojęcia. :oops:
 

chaszczu

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Lip 8, 2005
Postów
1,220
Buchów
25
wpisz se na allegro i za kilka zlotych bedziesz mugl kupic
 

koyot

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Sie 15, 2005
Postów
727
Buchów
1
...ja bede mial jajca z montazem went...bo szafie nei bede mogl wiercic zadnych dziur...nie wiem co wymysle...za pare dni dopeiro jade ogladac oferty kawalerek...pewnie wybiore te z najladniejsza szafa :lol:
 

chaszczu

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Lip 8, 2005
Postów
1,220
Buchów
25
ja tam sie nie szczypalem tylko wycialem dziury z tylku szafy i jakos to daje rade
 

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Lip 9, 2005
Postów
2,908
Buchów
10
Ja tez chcialem wyciac z tylu szafy... tam scianka jest przeciez cieutka. Al najlepsza szafka ma tylko 70cm wysokosci. A to na pewno nie wystarzy. Wiec po kupieniu lampy bede musial kupic jakies plyty.

Zasilacz to mam... ale pewnie 9v. Zreszt moja mamusia pracje w elektronicznym zakadzie :) wiec zalatwi.

Plyta pilsciowa bedzie najlpsza jak myslicie? Najlzejsza no i cienka latwo zbic i wywiercic dziury.
 

Jendrol

Well-known member
Rejestracja
Lip 9, 2005
Postów
366
Buchów
2
to sie chyba nazywa fachowo transformator 12V. mozecie poszperać w chacie bo szasem sa do jakiś sprzetów w stylu głośników, modemów, zabawek, walkmanów itp :p
Płyta pilśniowa nie bedzie zła... tylko ze Cis ie bedzie kruszyć pewnie. Ogolnie to ja bym wybrał jakieś deski cieńkie, albo plyte prasowaną...kumpel robil boxa z grubego kartonu... wiec to kwestia wyobraźni wsumie :p
 

koyot

Well-known member
Weteran
Rejestracja
Sie 15, 2005
Postów
727
Buchów
1
hym grubszy karton...dobry pomysl...mozna dac na to jakis koc albo cos i moze ladnie wygladac np w pokoju...wiercennie otworow, pestka...w razie potrzeby nawet mozna zlozyc...
...tylko gdzie taki gruby 120-150cm-etrowy karton dostac? moze odwiedzic magazyny w jakis hurtowniach...sa jakies zaklady ktore prosdukuja kartony :? ??
 
P

pr0team.net

Guest
tak !

Magazyn supermarketów w warszawie i nietylko np ...
Auchan,Carefour,Geant
 
Status
Ten wątek został zamknięty.



Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany
Góra Dół