akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak zdjąć z Latarni HPS-a

Wyszukiwarka Forumowa:

marc13

Active member
Buchów
0
Kto dokładnie mi wytłumaczy z rysunkami lub bez jak ściągnąs hpsa z latarni ze wszystkim jakie narzędzia itp.tylko prosze napisać wersją dla przedszkolaka!!!!!!!!!!!!

Ziolo

Well-known member
Buchów
0
1) na początku musisz sobie przygotować luźne ciuchy, aby nie krepowały ruchów

2) mocny placak , ew. jakas tobra skurzana, albo cos takiego

3) wychodzisz pod wieczór, tak koło 17:30

4) tuż przed 18.....

5) wchodzisz do hurtowni, i mówisz : poprosze lampe hps 150/250 W, IDS-a, STS-a i oprawe E40

6) wszystko pakujesz do ww. torby, plecaka

7) spokojnym, "luźnym" krokiem, bez "przypału", aby nikt cie nie zczaił po akcji, wracasz do domu.

...i cała filozofia

marc13

Active member
Buchów
0
Ziolo napisał:
1) na początku musisz sobie przygotować luźne ciuchy, aby nie krepowały ruchów

2) mocny placak , ew. jakas tobra skurzana, albo cos takiego

3) wychodzisz pod wieczór, tak koło 17:30

4) tuż przed 18.....

5) wchodzisz do hurtowni, i mówisz : poprosze lampe hps 150/250 W, IDS-a, STS-a i oprawe E40

6) wszystko pakujesz do ww. torby, plecaka

7) spokojnym, "luźnym" krokiem, bez "przypału", aby nikt cie nie zczaił po akcji, wracasz do domu.

...i cała filozofia

ha ha to było bardzo zabawne .potrzbuje coś konkretnego

art610

Well-known member
Buchów
0
.

1) wypij 0,5 litra wódki
2) spal 2 gramy
3) Biegnąc po ulice o 15.00 ukradnij torebkę babci jeśli w pobliżu jest policjant a jeśli nie ma to po niego zadzwoń.
4) ***nij torebką w klosz lampy
5) wejdż na słup
6) wykręć hps-a
7) wsadź palce w gwint(jak nie kopnie to zejdź powiedz HWDP policjantowi, a jak kopnie to nie powiesz ;])

A TAK SERIO: Zastanów sie, jeśli chcesz coś zaj***ć to nie pytaj jak tylko sam wymyśl a nie robisz z siebie kilkunastoletniego cymbała.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja bym Ci radził wogóle nie kraść... Tego Cię rodzicę nauczyli? Weź człowieku pomyśl teraz ukradniesz, a później będziesz tego żałował...

W

Wuyo

Guest
nie warto tego robic bo przypał jest duzy a szanse na wymontowanie wszystkiego sa niewielkie tak jak mówi kolega wymysl cos sam najpierw znajdz miejsce dokładnie obczj lampe zorientuj sie gdzie jest puszka z bebechami zazwyczj jest na dole pod ta klapka przykrecona 4 srubkami klucz moze byc od 8 do 12 srubokret gwiazdkowy zwykły(płaski) kombinerki jakas torba i uwazaj na paluszki :D

Revers

Well-known member
Buchów
1
Blant napisał:
Ja bym Ci radził wogóle nie kraść... Tego Cię rodzicę nauczyli? Weź człowieku pomyśl teraz ukradniesz, a później będziesz tego żałował...

Heh... Sami praworządni obywatele! Hmmm........Ciekawe????

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Uwaga bo tu Sleja zaraz wpadnie i wam zrobi burdę o uliczne lampy znów ;]

marc13

Active member
Buchów
0
Wuyo napisał:
nie warto tego robic bo przypał jest duzy a szanse na wymontowanie wszystkiego sa niewielkie tak jak mówi kolega wymysl cos sam najpierw znajdz miejsce dokładnie obczj lampe zorientuj sie gdzie jest puszka z bebechami zazwyczj jest na dole pod ta klapka przykrecona 4 srubkami klucz moze byc od 8 do 12 srubokret gwiazdkowy zwykły(płaski) kombinerki jakas torba i uwazaj na paluszki :D

Wuyo wiesz może coś o tym to napisz mi dokładnier bardzo bym cie prosił!!!!!a wy jak tacy cwani to załatwcie mi hps 100 za 60zł <myślicie że wszyscy na sianie żyją >ja musze dużo robić żeby mieć tyle sianka!!!!!!!!!!!!!!!!!

W

Wuyo

Guest
he dzieciaku ...?? ...eee nie mam o tym zielonego pojecia bo sie skończyło

R

rasta

Guest
bogusik2 napisał:
Co do kradzeży z ulice to raczej za dużo zachodu i spore niebezpieczeństwo - wejść na latarnię z narzdziami do domontarzu lampy z lejście z narzedziami i lampą to chyba ryzykowny pomysł... lepiej pójśc do dobrego sklepu elektrycznego i znaleźć mało zajętego pracownika, który ci wyjaśni co i jak (od razu z częściami) albo dasz mu dyche + koszty materiałów i ci to na miejscu złoży ;) pzdr

wilk

Well-known member
Buchów
0
marc13 włazisz na słup, odcinasz przewody, odkręcasz dwie albo cztery śróbki (te którymi jest przymocowana ta rurka do słupa), ściągasz całość na ziemie i niesiesz w jakieś zaciszne miejsce w celu demontarzu. Wszystko. Proste?

PiS

marc13

Active member
Buchów
0
wilk napisał:
marc13 włazisz na słup, odcinasz przewody, odkręcasz dwie albo cztery śróbki (te którymi jest przymocowana ta rurka do słupa), ściągasz całość na ziemie i niesiesz w jakieś zaciszne miejsce w celu demontarzu. Wszystko. Proste?

PiS
a te kable do odcięcia to gdzie sie znajdują, na dole??? i wszystkie mam przeciąć tak żeby mnie nie pokopało i jaki klucz do odkręcenia mniej wiecjej

to napisze mi to ktoś dzisiaj dokładnie !!!!!!bardzo bym was prosił~!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumright:

Jeśli uda mi się ją zaj***ć to obciągne starej po stukroć !

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pisz na pw do orzi, on jest specem od latarni

R

rasta

Guest
marc13 napisał:
a te kable do odcięcia to gdzie sie znajdują, na dole???
napewnonie na dole tylkoprzy oprawie.
marc13 napisał:
i wszystkie mam przeciąć tak żeby mnie nie pokopało i jaki klucz do odkręcenia mniej wiecjej
wszystkie inaczej nie zdejmiesz oprawy.
ale zadajesz beznadziejne oytania. karzda oprawa jest inna i ma inną budowę inne srubki itp. wiec nikt ci nie napisze jaki masz wziąć klucz do odkręcenia.

jeszze raz przeczytaj temat moze w koncu znajdziesz odpowiedzi na pytania.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół