akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Jak zdjąć z Latarni HPS-a

Wyszukiwarka Forumowa:

marc13

Active member
Buchów
0
art610 napisał:
i to jest gorejący patriotyzm wśród naszej młodzieży(me too), narzekamy na Polskę i na polskie obyczaje, prawa itp. a sami nie robimy NIC co by mogło to zmienić, WYPIE****IĆ NASZ RZĄD KACZUCH I STWORZYĆ PARTIĘ "WOLNOŚĆ MARII"

komplety surrealizm załamka
koniec offtopu nic już nie piszę tutaj....
a co mamy robić zeby to zmienić jak nie posiadamy takiej władzy jak te posły osły i te inne złodzieje na wysokich stanowiskach

art610

Well-known member
Buchów
0
Znasz troszkę historię??Takie myślenie doprowadziło do upadku powstania warszawskiego, jednak teraz masz rację jeżeli nie zbierzemy bardzo silnej grupy osób to nie damy rady zrobić nic, ale kradziez nie zmieni struktury naszego państwa. Beznadziejna sytuacja w polsce. Nie mam co komentować bo sam silnej grupy patriotycznej nie zbiorę ale kradł nie będę...

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehe z wątku o kradzieży lampy zrobił się wątek o powstaniach :D
Ja z doświadczenia nie polecam kradzieży... ostatnio byłem zdesperowany i chciałem zaporzyczyć części do hps ale no niestety.. nie udało się... przy okazji mogłem poważnie uszkodzić sobie siatkówkę oka. Podczas przecinania przewodów (noc około 22) nastąpiło kurewskie zwarcie. 40cm od oczu (noc - rozszerzone na maxa źrenice) pierdonął mi łuk niczym przy spawarce... około 1min nic nie widziałem... piszczało mi w uszach (ostrz trzasnęło) i ogólnie byłem kur***ko potajony. Sami patrzcie co się stało z moimi cążkami do kabli.

Revers

Well-known member
Buchów
1
Brak wiedzy prowadzi do wypadków! Wiesz dlaczego tak sie stało? Bo przecinałeś główny kabel za jednym cieciem a w kablu biegna 3 żyły (czarny-faza,niebieski -zero, żółty-uziemienie) i przeciołeś wszystkie naraz! Dlatego zrobiłeś zwarcie. Trzeba było odkrecić osłone w dolnej częsci słupa i wykrecic bezpiecznik!!! I koniec prądu nie ma! Ot cała filozofia...
A jeśli nie było bezpiecznika co raczej jest nie mozliwe lub nie mogłeś sie do niego dostać to trzeba było główny przewód delikatnie (okorować) z tkz. koszulki ale tak aby nie naciąć tych w środku bo znowu by cie ***ło! i wtedy przeciąć każdy przewód z osobna! :cheers:

P

predator

Guest
jak chcesz zaj***ć HPSa jak mieszkasz w miescie to poszukaj garaże,budynki,dyskoteki,parkingi itp... napewno gdzieś jest umieszczona lampa sodowa wystarczy znalesc dobra miejscówke a jest ich od za***ania :!::!::!:!:!:
HPS żuca sie w oczy jak chcesz zaj***ć to pamiętaj aby miał pomarańczowe światło.

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
*Ca2na3is na protku moze jakies beda :D a co do ciecia kabli to w miare ostre kombinerki wystarcza :D (uwaga bo moze sie zaiskrzyc) :D

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Revers,
Synu,... ja wycinałem części na dole. To co chciałem pożyczyć było dziwne owalne i na 15-20cm długie... wchodziły 2 grybe kable i wychodził od góry jeden cienki, który ***ałem żeby lampa przestała świecić. Te 2 grube musiały mieć jeszcze po 2 żyły w środku chyba, że dotnkąłem słupa co jest bardzo prawdopodobne.:D

[ Dodano: 2006-04-02, 18:46 ]
jezyk napisał:
Ca2na3is na protku moze jakies beda
Na starym fetektorze (lotnicza) są śliczne lampeczki tylko nie ma jak się na dach wbić i kamery są.

Revers

Well-known member
Buchów
1
Korwa co ty wycinałeś za części na dole???? chyba kable chciałeś zaj***ć i sprzedac na złomie metali kolorowych! HAHAHA
Ca2na3is napisał:
To co chciałem pożyczyć było dziwne owalne i na 15-20cm długie...
Synu ty nawet nie wiesz co chciałes podpie****ić? :roll: Idziesz kraść i nie wiesz co?(Poprostu dwie lewe łapy i brak wyobraźni! dobrze ze w całej wsi nie zabrakło prądu....)

K

koziol14cf

Guest
ja jak będe teraz zaporzyczał HPS'a na wieczne nieodddanie obok apteki to wykręce korki zeby mnie nie ****o i wam tesh to polece :cheers:

G

gio

Guest
można też ukraść lampe w dzień ... robiłem tak ... jesteś bezpieczny w 100% :salut:

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mam z jeżykiem jedną na oku, dzisiaj zczaiłem ją z okna w aparacie :D

13.jpg

czaimy się na nią od dłuższego czasu i najprawdopodniej jutro będziemy mogli ją zdobyć. niestety nie zrobimy fotorelacji z odkręcania lampy planowanej na późny wieczór :wink:

musimy się zmieścić w 15 minutach :rendeer:
niebezpieczeństwo: średnie, wejść na wysokość 2 piętra po rusztowaniu. jak małpki, nie po drabinkach żeby nie robić hałasu.

ryzyko przypało: tutaj całkiem spore, będziemy na widoku, przed domem stróża który jak nas dorwie da po papie: możliwość obrony - gaz. brak drogi ucieczki.

jeżyk szykuj klucze i kombinerki, hahaha :geek:

R

Rider

Guest
Jak was złapia to ciekawe który bedzie piszczał jak dziewczynka ;]

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
to gdzie was później odebrać? :king:

w sumie znalazłem u siebie na osiedlu jedną lampę nad garażami, których już nikt nie używa (ruina) wyjść na daszek nie problem w dzień raczej by się poszło. Raz myślałem, żeby nawet skombinować sobie jakiś strój monetrów :D w razie czego.

Lampa zupełnie nie potrzebna, garaże już są bez pańskie wyniszczone ale lampa działa tylko wygląda na dosyć starą...

Zobacze jak mnie przycisnie to sobie pójde z kumplem po nią :rendeer:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja jak bede miał zamiar krasc hps to przynajmnie sie niebe pytał jak i nikomu otym niepowiem pujde sam zdejme i tyle nikomu sie nibede chwalił

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół