nasiona marihuany

Jak zmylić gastro-faze

Wyszukiwarka Forumowa:

kuba

Well-known member
Buchów
1
palenie raczej spadku nie powoduje, bardzije chodzi o oszukiwanie receptorów głodu i sytości.

Mam identyczny problem, najlepiej dotąd działalo niezaczynanie..:>
Ale myślę że jak kiedys będzie mi bardzo zależec to przygotuje sobie garnek kapuśniaka albo ryżu. Można wpie****ac bez wyrzutu.

szMATIx

Active member
Buchów
0
Na gastro najlepiej znowu przypalic i po problemie :bongo4:Ostatnio wbilem do kumpla i jadlem rogaliki z sosem do hamburegrow na gastro. Odziwo smakowaly za***iscie :thumleft:

rupert_the_peanut

Well-known member
Buchów
5
Oj powoduje, powoduje, poczytajcie wpierw na necie e nie negujecie ;)
Nawet chyba na wikipedii o tym piszą, że może pomóc cukrzykom obniżać poziom glukozy jeśli jakimś cudem przedobrzą tudzież będzie jakaś akcja z insuliną. Może nie tak gwałtownie, lecz na tyle, by spowodować u ludzi wspomnianą gastrofazę.

Maciek_1988

Well-known member
Buchów
2
Oj powoduje, powoduje, poczytajcie wpierw na necie e nie negujecie ;)
Nawet chyba na wikipedii o tym piszą, że może pomóc cukrzykom obniżać poziom glukozy jeśli jakimś cudem przedobrzą tudzież będzie jakaś akcja z insuliną. Może nie tak gwałtownie, lecz na tyle, by spowodować u ludzi wspomnianą gastrofazę.
Po trochu sie z toba z godze po trochu nie. Nt cukrzycy mam troche wiadomosci. No i kolego powiem ze trawka obniza czasem lecz nie zawsze cukier. Co ma insulina do tego? Jak cukrzyk ma za duzy cukier to daje sobie zastrzyk z insuliny i po klopocie. Wiec o jakich akcjach z insulina piszesz? Jesli da sobie za duzo insuliny to ma hipoglikemie (niedocukrzenie) to jakby sobie jeszcze zapalil to by mogl w spiaczke cukrzycowa zapasc (skoro ma juz i tak niski cukier i jeszcze palone topiki mu obniza) Co do tego czy konopia pomaga cukrzykom jest stwierdzeniem prawdziwym. Ogolnie poprawia cukrzykom nastroj ;-) i wyrownuje cukry. Ostatnio ktos udowodnil ze pomaga chronic oczy cukrzykow, ktore sa narazone na slepote.

rupert_the_peanut

Well-known member
Buchów
5
Mój brat cukrzyce miał, wiem że Maria pomagała mu. Dokładnych info nie posiadam, ja w innej "branży" siedzę.
W ogóle, cukrzyca hujowa na potęgę. Wspomniany brat mój zmarł przedwczoraj, pieprzona cukrzyca go wykończyła.

kuba

Well-known member
Buchów
1
po tonie posta czuc zdruzgotanie.
brat ci powiedział że trawa mu pomaga na cukrzyce?

C

ciapatek

Guest
rupert_the_peanut- współczuje Ci, ale nie martw się teraz na pewno siedzi na jakiejś łące i pali skuna.

rupert_the_peanut

Well-known member
Buchów
5
kubo, trochę sarkazmem zawiało, może trochę ostatnio przewrażliwiony jestem, wybacz.
A co do brata to ponoć pomagała mu, owszem. (mieszkał w polsce, dawno go nie widziałem, nie wiem jak to w praktyce działało na niego).

woox#2

Member
Buchów
0
hehe tak apropos gastro kawał ;)
mama słysząc w nocy hałasy wstaje z łóżka i zmierza w kierunku z którego dochodzą odgłosy. wchodzi do kuchni, zapala światło i widzi syna który probuje zjeść mrożone pierogi, mówi
- synku, mogłeś je chociaż sobie odgrzać
- ja nic nie paliłem!!

dla mnie gastrofaza to też problem.. pochłanianie wszystkiego co jest w zasięgu wzroku jest taką sobie opcją, szczególnie gdy jesteś na imprezie i objadasz komuś lodówkę ;).

kuba

Well-known member
Buchów
1
kubo, trochę sarkazmem zawiało, może trochę ostatnio przewrażliwiony jestem, wybacz.
A co do brata to ponoć pomagała mu, owszem. (mieszkał w polsce, dawno go nie widziałem, nie wiem jak to w praktyce działało na niego).

no ponoc mu pomagało bo tak powiedział, to raczej nie dowód na to że cukrzykom palenie trawy pomaga. na ich dolegliwośc.

rupert_the_peanut

Well-known member
Buchów
5
no ponoc mu pomagało bo tak powiedział, to raczej nie dowód na to że cukrzykom palenie trawy pomaga. na ich dolegliwośc.

Cukrzyca to nie przeziębienie, ona nie ma takich prostych kilku objawów, padły mu nerki, wątroba, trzustka, ***ańce w szpitalu zakazili go żółtaczką. Widzisz. Zajechano go na kilka frontów.

kuba

Well-known member
Buchów
1
koniec z tą cukrzycą, za smutny temat.

"a kiedy już sie najemy" - ktos tu nie kuma problemu. A JAK SIE NIE POTRAFIMY NAJESC? czasem jem do zwyczajnego bólu brzucha..wciskam tyle że juz nie mam wielkiej przyjemnosci z jedzenia ale MUUUUSZE bo przyjemniej w głowie jak smaczek w ryju.

R

Rider

Guest
kreska do palenia najlepiej niweluje gastro...

a grass + amph + browar jest najlepszy do calodniowego zycia na bani, bez gastro.

Maciek_1988

Well-known member
Buchów
2
Cukrzyca to nie przeziębienie, ona nie ma takich prostych kilku objawów, padły mu nerki, wątroba, trzustka, ***ańce w szpitalu zakazili go żółtaczką. Widzisz. Zajechano go na kilka frontów.
No nie przeziebienie owszem... Przykro mi z powodu brata. Nerki mogly mu pasc od cukrzycy ale to musial bardzo ja zaniedbywac. Caly czas z hiperglikemia (wysokim cukrem musial) smigac. Co do watroby to nie jest w zadnym stopniu powiazana z cukrzyca ale skoro mowisz o zoltaczce to podejrzewam ze ona wlasnie zajechala watrobe. Trzustka natomiast wydziela insuline i wlasnie jak przestaje dzialac to wtedy okresla sie to cukrzyca. Tak jak napisalem w poprzednim poscie trawka mimo to bardziej pomaga niz szkodzi cukrzykom.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół