• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Jak zwykle z opóźnieniem :)

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
0
Witam jak zwykle startuje z opóźnieniem ale są to automaty więc spokojnie powinny dojść :yeahh: nie jest to moja pierwsza uprawa ale nie pytajcie dlaczego wcześniej nic nie pokazywałem tutaj <lol2> Więc bez zbędnego pie****enia trochę o roślinkach itd..
Ziemia: uniwersalna ph 6,6,5
Doniczki: po 8 l i jedno wiadro 10 l
Nawozy :biohomus ,plankton K i prawdopodobnie dojdzie jeszcze ASAHI
Odmiany:
Bubblelicious Automatic Femi x1
Pineapple Express Autoflow Femi x2
Short Ryder Automatic Femi x2
Sweet Tooth Autoflow Femi x1
I gratis WR femi x1
Roślinki nie były równo wysadzane wiec dzieli ich kilka dni różnicy dodam ze najstarsze są Pineapple mają 9 dni a najmłodszy jest WR który dopiero wychodzi z ziemi Poniżej dodaje foty

Ostatnia edycja:
D

Dziobak

Guest
Ciekawy patent z tą szybą :D Kiełkowałeś może na oucie?
Pytam, bo sam na dniach mam zamiar jeszcze AF'y wysadzić, tylko niestety w domu nie mogę i trochę się boję, że nie dadzą rady :zjarany:

Pozdro i powodzenia :spalony:

Buchów
0
Kiełkowałem w domu ,ale odrazu po ukazaniu sie kiełków leciały do doniczek docelowych A jeśli ty chcesz jeszcze lecieć z af to sie spiesz bo czas nie ku**s nie stanie:D , i radziłbym od razu ci polecieć z femi A co do kiełkowania na oucie to możesz tak zrobić ,poczytaj gdzieś był temat taki Ale na twoim miejscu postarałbym sie w domu to zrobić .

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Ciekawy patent z tą szybą :D Kiełkowałeś może na oucie?
Pytam, bo sam na dniach mam zamiar jeszcze AF'y wysadzić, tylko niestety w domu nie mogę i trochę się boję, że nie dadzą rady :zjarany:

Pozdro i powodzenia :spalony:
nie masz szafy z ubraniami, biórka, szafki gdzie nikt nie zagląda, rury w piwnicy pod sufitem żeby nie rzucało się w oczy ?? STARY jest mnóstwo miejsc gdzie możesz "wykiełkowac " i nikt nie zauważy , chociażby w szafce pod ciuchami :)

D

Dziobak

Guest
Nie no kiełek kiełkiem. Źle to określiłem. Chodzi o to, że zaraz po wykiełkowaniu musiałbym dać je na outa i teraz nie wiem, czy ewentualny wiatr/deszcz nie zniszczył by tak młodej roślinki, ale skoro u Ciebie też tak było i jest wszystko OK, to powinno jakoś pójść. Ogarnę coś z butelką.

Dzięki za rady. Koniec offtopa.
Dałbym bucha, ale za krótko tu jestem :bongo4:

Jeszcze raz powodzenia! :yeahh:

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
wpie****isz je pod szklarnie\butle i napewno będzie dobrze nie masz się o co martwić :yeahh:
właśnie sam wpierniczyłem dziś 2 auto fem do donic (wykielkowane) i daje pod butle a później zrobię foliaka ;d

Buchów
0
Możesz lecieć jeszcze spokojnie tylko sie śpiesz jeśli chcesz coś zebrać :D Tylko zadbaj o jakąś ochrone dla swoich pociech Ja miałem problemy z kiełkowaniem i myślałem ze z tegorocznego out wyjdzie wielki chu... Ale naszczescie roślinki wyszły na powierzchnię :D:D:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół